Dağ Mühendislik 4 projesinde '2019'da öde' kampanyası başlatıyor!
Dağ Mühendislik A.Ş., İstanbul'un prestijli bölgelerinden Avrupa Yakasında Tual Bahçekent ve Anadolu Yakasında Tual Adalar ve Konya'daki Doğaşehir ile Floraşehir projeleri için yeni bir kampanya başlatıyor. %5 peşin, %15'i yıl içerisinde herhangi bir tarihte ödeme, kalan miktar da 2019 Ocak'ta taksitlendirilmeye başlanacak.

İSTANBUL'UN EN İYİ KAMPANYASI
Bugüne kadar bütün projelerinde satış rekorlan kıran Dağ Mühendislik A.Ş. büyük bir kampanya başlatıyor. "2019'da öde" kampanyası ile İstanbul'da Tual Bahçekent projesi için farklı saüş seçenekleri sunuluyor. Dağ Mühendislik A.Ş. yönetim kurulu üyesi Doğan Dağ şunlan söyledi: "İstanbul Tual projelerimizde geçtiğimiz yıldan buyana satışlarımızda rekorlar kınyor ve ödüller alıyoruz. Başta İstanbul olmak üzere diğer illerimizden de gelen yoğun talepler karşısında yine rekor satış rakamlarına ulaşacağımızı ümit ediyorum. "2019'da öde" adında yeni bir kampanyanın son hazırlıklannı yürütüyoruz. İstanbul'un incilerinden Avrupa Yakasında Tual Bahçekent, Anadolu Yakasında Tual Adalar ile Konya'daki Doğaşehir ve Floraşehir projemiz için hazırladığımız yeni kampanyanın 15 Eylül-15 Kasım tarihleri ile sınırlı tutulduğunu belirtmek istiyorum. Yüzde 5 peşin, yüzde 15'inin müşterinin istediği bir tarihte (1 yıl içerisinde) ödeme kolaylığı gösterilen kampanyada kalan tutarın tamamı 2019'un Ocak ayında ödenmeye başlanacak. Ayrıca banka kredisi seçeneklerinden de yararlanılabileceği bilgisini vermek istiyor, müşterilerimize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

2019'DA ÖDE
Tual Bahçekent'te müşteriler için uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Toki Emlak Konut desteğiyle yürütülen kampanyada; %5 'i peşin, %15'i müşterinin istediği bir tarihte ödenirken, kalan tutar da 2019 Ocak ayında ödenmeye başlanacaktır. % 80'lik bölümün banka kredisiyle gerçekleştirilebileceği de seçeneklerin başında geliyor.

KONYA PROJELERİ DE KAMPANYA DAHİLİNDE
Dağ Mühendislik A.Ş.'nin Konya'daki projelerinde de "2019'da öde" kampanyası dahilinde satışlar devam edecektir. 250.000 m2 yeşil alanı ve çok sayıda sosyal dokusuyla Doğaşehir ile yine aynı bölgede yer alan farklı konsepte sahip Floraşehir'de yeni kampanya dahilinde yer alacaktır.

Yeni Haber Konya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181