DAP Yapı 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2017 ve 2018 yıllarında 7.5 milyar lira değerin de iş hacmi yaratacak gayrimenkul projelerine başlayacaklarını ifade ederek, 10 bin kişiye istihdam yaratacaklarını söyledi. DAP Yapı'nın ilk çeyrek satış rakamlarını değerlendirmek ve gelecek hedeflerini paylaşmak için  İstanbul'da gazetecilerle bir araya gelen Ziya Yılmaz, “Ocak Mart döneminde 700 milyon liralık satış gerçekleştirdik. 606 milyon liralık ciroyu 10 gün içinde yaptık” dedi.

YENİ PROJELER YOLDA 
Son dönemde gerçekleştirilen kampanyalarla gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirten Yılmaz, Validebağ'da kurdukları çadırda yoğun ilgi görmeleri üzerine ‘çadır furyası' başlattıklarını ifade ederek, “8 projemiz için Ümraniye'de bir çadır kurduk. Şimdi de Ankara'ya gidiyoruz. İzmir'de de aynısını yapacağız” dedi.

Tüketiciye ulaşılabilir fiyatlarla konut, ofis ve dükkanlar sunduklarını ifade eden Yılmaz, “Hemen önümüzdeki hafta yeni kampanyalar başlayacak, alıcılara uygun ödeme koşulları sunacağız” dedi. Halihazırda Validebağ Konakları ve İstmarina projesinin yapımını sürdür düklerini hatırlatan Yılmaz, yılın ikinci yarısında Kartal'daki Teras Kule, Beykoz ve İzmir'deki kentsel dönüşüm projelerini tanıtmayı hedeflediklerini söyledi. 2018 yı lında Maslak ve Pendik projelerini başlatmayı planladıklarını bildiren Yılmaz, “2018 yılının ikinci yarısına geldiğimizde toplam 7.5 milyar değerinde proje hayata geçiriyor olacağız. Tüm şantiyelerimizde toplam 10 bin kişi çalışacak” dedi.

Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181