'Dap Yapı 2018'de 3 milyar TL değerinde proje yapacak'!
DAP Yapı, topraktan satış modeli ile geçen yıl İstanbul ve İzmir'deki projelerinde büyük satış başarısı elde etti. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz "2017'yi 1.2 milyar TL ciro ile kapattık. 2018'de 3 milyar TL'lik proje yapacağız" dedi.

İZMİR'E 3 YENİ KONUT PROJESİ
İstanbul ve İzmir'e yaptığı projelerle gayrimenkul sektörünün en önemli oyunculan arasında yer alan DAP Yapı, geçen yılı önemli satış oranlarıyla kapattı. Topraktan satış modeli ile satış yapan DAP Yapı, uygun fiyat seçeneği ve projelerinin bulunduğu önemli lokasyonlar nedeniyle en çok tercih edilen inşaat şirketleri arasında yer aldı. İstMarina projelerinin 'Dünyanın en iyi yapı geliştirme projesi' seçildiğini ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz "DAP İzmir, Teras Kule ve Validebağ Konakları gibi çok özel projeleri satışa sunduğumuz bir yıl olarak şirket tarihimize geçen unutulmaz bir yıl yaşıyoruz. Hedeflerimizi tutturduk, 11. ayda 1 milyar 20 milyon TL ciro elde ettik" dedi. Türkiye ekonomisinin büyümeye devam ettiğine dikkat çeken Yümaz, olumlu gidişatın artarak devam artacağını anlatarak, "Küresel ekonomide son dönemde gerçekleşen toparlanma, ekonomilerin ihtiyaç duyduğu reformlar bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Altyapı yatırımlannm, eğitim ve sağlık imkanlanna erişimin artmlması, finansal kapsayıcılığm ve işgücü piyasasında esnekliğin sağlanması büyük önem arz ediyor. Gayrimenkul sektörünü diğer sektörlerden ayrı tutmamak gerekiyor. Sektörümüzün yaklaşık 240 sektörle bağlantısı bulunuyor. Her alanda gerçekleştirilen yatmmlar tüm sektörleri tetiklediği gibi istihdama da doğrudan katkı sağlıyor" diye konuştu.

60 YILLIK BİNA YIKILMALI
Dünyada nüfusun arttığını, Türkiye'de de konut ihtiyacının buna göre artış gösterdiğini belirten Yümaz, şunları söyledi: "Birleşmiş Milletler raporuna göre; Türkiye'nin nüfusunun 2030 yılında 88 milyon, 2050 yılında ise 95 milyon kişiye ulaşacağının tahmin edildiğine dikkat çeken Ziya Yılmaz, "Raporda da görüldüğü üzere ivedi bir şekilde kentleşme için çok doğru adımlar atümalı. İnsan lann bannma ihtiyacı ile beraber enerji, gıda, tekstü, teknoloji, sağlık, eğitim, çevre ve ulaşım gibi sektörler gelecek nesillerimiz için çok önemli. Kentsel dönüşüm yerine binalar dönüşüyor. Henüz 15-20 yıllık binalann yıkılıp yeniden yapıldığı bir dönüşüm süreci yaşıyoruz. Miladını doldurmuş 60 yülık yapılann öncelikle yenilenmesi gerekiyor. Milli servetimizi ve enerjimizi doğru kullanmak zorundayız."

BARCELONA OLACAĞIZ
Bu yılki hedeflerinin Barcelona şehrini dünyaya tanıtan güzel mimari örneklerini Türkiye'de vermek olduğunu ifade eden Ziya Yılmaz, "Projelerimiz Türkiye'de inşaat sektörünün bir nevi gelişim sembolüdür. Geleceğin binalarını inşa ediyoruz. Orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan, şehre katma değer sağlayan DAP Yapı projeleri üstün nitelikleriyle sektöre yön veriyor. Tıpkı İspanyol mimar Gaudi'nin eserleri gibi şehirde dolaşırken aniden karşınıza çıkarak sizi şaşırtıyor. İz bırakan, hayranlık uyandıran, tek tip binalann yanında masallardan fırlamış gibi duran DAP projeleri, bulunduğu yerin bütün havasını değiştiriyor" dedi.

Star Ek 2 Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181