DAP Yapı Avrupa'dan 9 ödülle döndü
Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga kule ‘Çoklu Rezidans Mimarisi’, 2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina ‘En İyi Ticari Arsa Geliştirme’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’, Vazo Kule ‘Yüksek Bina Geliştirme (Konut)’, Burgu Kule ise ‘En İyi Otel Mimarisi’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Dap Yapı, DAP Vadisi projesiyle ‘Pazarlama Geliştirme’, A Ofis projesiyle ‘Ofis Geliştirme’ kategorilerinde ödül kazandı.

"Ülkemiz için en iyisi"
Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projelerini geliştirirken yoğun araştırmalar yaptıklarını belirtirken, “DAP Yapı olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığını da uluslararası platformlardan alıyoruz. Ülkemiz için en iyisini inşa ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181