DAP Yapı'dan 8 projede yüzde 25 indirim kampanyası!
Validebağ'daki lüks konut projesini yoğun talep nedeniyle çadırda satışa çıkaran Dap Yapı, 'büyük indirim' kampanyasını başlattı. Şirket toplam 321 ünitede % 25 indirim yapacak.

31 Mart'ta sona ermesi beklenen konutta 'tarihi kampanya' öncesinde bir tarihi kampanya da Dap Yapı'dan geldi. Şirket, tüm projelerinde yüzde 25 indirim yapıyor. 321 ünite yer alan kampanya için Ümraniye Meydan AVM'ye dev bir çadır kuruldu. Lüks projesi Validebağ Konaklarını da yoğun talep üzerine satış ofisi kurmadan çadırda satmaya başlayan Dap Yapı, indirim kampanyasını konut, rezidans, ofis gibi tüm bağımsız birimlerde uyguluyor.

9 Mart'a kadar sürecek çadır kmpanyasmda bulunan ünitelerin toplam değeri ise 500 milyon lira. Piyasayı hareketlendirmek ve ekonomiye katla sunmak için böyle bir kampanyaya başladıklarını belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Her zaman kendimizi düşünmeyeceğiz. Böyle zamanlarda ülkemiz için çalışacağız. Herkes benim projelerimde çok iyi ve kısa zamanda satış yaptığımı bilir. Bunu kendimiz için değil, piyasa için, Türk ekonomisi için yapıyoruz" diye konuştu.

'Ceketini al, yengeyi al gel'
Kampanyayla satışta olan pek çok projenin mobilyalı, hepsinin ise teslime hazır olduğunu vurgulayan Ziya Yılmaz, "Ceketini al, yengeyi al gel" ifadelerini kullandı. Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Vazo Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence, Teras Kule, Dap Vadisi projelerinde geçerli kampanyada ayrıca kişiye özel ödeme planıyla 50 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projelerin 10 yılda yatırımı amorti edeceğini belirten Yılmaz, 2 hafta sürecek kampanya ile 397 bin lira olan konutu 297 bin liraya, 500 bin lira olan konutun 375 bin liraya, 1 milyon lira olan konutun ise 750 bin liraya satılacağını söyledi.

Yılmaz: Seferber olduk... 
Ziya Yılmaz, konut edinmek isteyenler için tüm imkanlarını seferber ettiklerine dikkat çekerek, yoğun talebi karşılıksız bırakmadıklarını söyledi. Yılmaz, "Emlak KonutGYO ile bankalarla el ele vererek, Validebağ Konakları projemiz için özel koşullar oluşturmuştuk. Bu ilgi ve fiyat avantajının tek projemizle sınırlı kalmasın istedik. Bu indirim bizim tarihimizde ilk. Bir daha da olmaz. Herkese önemli bir fırsat sunuyoruz" dedi.

'İzmir'i de uçuracağız' 
Ziya Yılmaz kampanya nedeniyle yaptığı toplantıda izmir'de bir arsa aldıklarını açıkladı. 500 konut yapılacak projenin karma bir proje olabileceği bilgisini veren Yılmaz, "Denize 1200 metre olacak. Yıllardır burada arsa bakıyorum, Bu araziden etkilenmemek mümkün değil. Dap kalitesini izmir'e götürüyoruz. Bu yıl satışa çıkarız, izmir'i uçuracağım" diye konuştu. Anadolu'da herkesin Dap Yapı'yı kendi şehrinde görmek istediğini belirten Yılmaz, "Başta izmir, Ankara, Bodrum, Bursa olmak üzere belli bölgelere ilgimizi artırdık" dedi. 

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.