Dap Yapı'dan kira garantisi!
DAP Yapı, hemen teslim daire, rezidans, ofis ve mağazaları için kampanya başlattı. Bu projeler; Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Royal Center ve DAP Vadisi'ndeki ofisler. Kampanya kapsamında kira garantisi, yüzde 10 indirime ek peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 2 bin 950 liradan başlayan taksitlerle 60 ay vadede yüzde 0.42,120 ay vadede ise yüzde 0.70 faiz oranı gibi ödeme seçeneklerinden birini seçmek mümkün. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Ev almak isteyenler için tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi.  

İLK 5 AY ŞİRKETTEN 
DAP Yapı'nın rezidansları Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule ve Tango Kule'de 1 +0,1+1 ve 2+1 daireler var. 10 yıllık banka kredisiyle alınan rezidansların 8 yılı kira geliriyle ödenebiliyor. Şirket, Dalga Kule ve Vazo Kule'de ise rezidansın oturum amaçlı kullanılmayacak olması halinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor. Projeler, Anadolu Yakası'ndaki Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181