Dap Yapı hemen teslim 6 projesinde kampanya başlattı!
Dap Yapı, European Property Awards tarafından birçok ödüle layık görülen teslime hazır projeleri özelinde kampanya fırsatı sunuyor. Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Royal Center ve Dap Vadisi'nde yer alan ofis projelerini kapsayan kampanya ile ister oturum, istenirse hemen yatırım imkanından yararlanılıyor. Eşyalı ve eşyasız alternatifleri ile 5 yıldızlı otel lüksüne sahip rezidanslar Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule ve Tango Kule'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireleriyle hem oturumcu, hem de yatırımcılara yönelik 'Kendi Kendini Ödeyen Rezidanslar' kampanyası dikkat çekiyor. 10 yıllık banka kredisi kullanılarak satın alman rezidansların 8 yılı kira geliri ile ödenebiliyor. DAP Yapı, Dalga Kule ve Vazo Kule'de ise rezidansm oturum amaçlı kullanılmayacak olması halinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor.

Ofis de var
Anadolu Yakası'nın çekim merkezi Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta yer alan Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Royal Center projeleri bölgedeki adliyeler, hastaneler, özel ve devlet üniversiteleri, alışveriş merkezleri, Sahiba Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü, E-5, metro ve İstanbul Ankara hızlı tren projesinin istasyonlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesinde faaliyete geçen Dap Vadisi'nde ise ofis alanları, her bir projenin içinde bulunan toplantı odaları ve işadamlarına yönelik geliştirdiği VIP hizmet anlayışıyla beyaz yakalı çalışanların tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Çeşitli mağazaların, restoranların ve kafelerin de yer aldığı Dap Vadisi yaşam alanları ile de dikkat çekerken, bölgenin kalkınmasına katkı sağlıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis projeleriyle Çağlayan bölgesini bir Dap Vadisi'ne dönüştüren Dap Yapı, bölgenin kentsel dönüşümüne de katkı sağlıyor.

Ek indirim 
Dap Yapı, tarihi kampanyaya dahil tüm projelerinde yüzde 10 indirime ek olarak tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Halkbank'ın konut kredisi desteği ile 60 ay vadede yüzde 0.42, 120 ay vadede yüzde 0.70 faiz imkanının verildiği ve 2 bin 950 liradan başlayan taksitlerle otel lüksünü içeren rezidanslara sahip olunabiliyor. Dap Yapı'dan 36 aya kadar varan vadelerde de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Duygu ERDOĞAN/Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181