DAP Yapı'ya 3 yılda 33 ödül!
Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan DAP Holding, Avrupa ve dünya çapında aldığı ödüllerle basarılarını tescillendiriyor. Geçen yıl 15 ödül kazanarak rekor kıran DAP Holding'in, son üç yılda aldığı toplam ödül sayısı ise 33'ü buldu. European Property Awards tarafından Londra'da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga Kule "Çoklu Rezidans Mimarisi", 2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina "En İyi Ticari Arsa Geliştirme" ve "Karma Kullanım Geliştirme", Vazo Kule 'Yüksek Bina Geliştirme (Konut)"  Burgu Kule ise "En İyi Otel Mimarisi" ve "Karma Kullanım Geliştirme" alanlarında ödüle layık görüldü. 

DÜNYANIN EN İYİ PROJESİ 

İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul'un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Holding, DAP Vadisi projesiyle "Pazarlama Geliştirme "A Ofis projesiyle "Ofis Geliştirme" kategorilerinde ödül kazandı. 2014 yılında Dubai'de düzenlenen International Property Awards'e İstMarina projesi ile iştirak eden DAP Holding, Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bırakarak, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde Dünya'nın En İyi Projesi ödülüne hak kazanmıştı.

BİR BAŞKA ÖRNEĞİ YOK

DAP Holding İstMarina projesiyle bu yıl da "Ticari Arsa Geliştirme" kategorisinde 'Dünyanın En İyi' projesine aday gösterildi. DAP Holding İstMarina projesi ile birlikte 108 derece eğimi ile dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örneğin bulunmadığı Burgu Kule ile "Otel Mimarisi" kategorisinde "Dünyanın En İyisi" olmaya aday oldu.

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, elde ettikleri başarılara ilişkin şunları söyledi: "DAP Holding olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığtnı da uluslararası platformlardan alıyoruz. 2013 yılında 9, 2014 yılında rekor kırarak 15, 2015'te de 9 ödül kazanarak son üç senede 33 ödül kazanarak ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik. İstMarina ve Burgu Kule projelerimiz ise 'Dünyanın En iyi' projelerine aday gösterildi." Ziya Yılmaz, "Avrupa'nın en prestijli ödül töreninde projelerimiz son yıllarda olduğu gibi birçok başarıya imza attı. DAP Holding olarak projelerimizi geliştirirken uzun araştırmalar yapıyor, ülkemiz için en iyisini inşa ediyoruz. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyoruz; aynı zamanda bilgi birikimimiz, deneyimimiz ve know how'ımız ile sektörümüze ve hatta Avrupa'daki meslektaşlarımıza örnek oluyoruz" dedi.

1,8 milyar TL'lik Yeni Proje
DAP Holding bu yıl Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim'de 1 milyar 800 milyon lira yatırımla yeni projelerini hayata geçirecek. Yılmaz yeni projelerini şöyle anlattı: "Eylül ayında Emlak Konut'un ihalesini kazandık. Validebağ Korusu'nun karşısında konumlanan arsadan Boğaziçi Köprüsü'ne direkt bağlanılıyor. Askeri alanın dönüştürülmesi ile oluşturulan arsanın üzerinde bulunan Hava Subayları Lojmanları yerine muhteşem bir konut projesi yapacağız. Kartal'da iki kuleden oluşan bir proje tasarlıyoruz. Taksim Petek projemiz bitmek üzere. Beykoz'da da özel bir projemiz var."

Projeler ve Ödülleri
Adam Kule - Çoklu Rezidans Mimarisi
Dalga Kule - Çoklu Rezidans Mimarisi
İstMarina - En İyi Ticari Arsa Geliştirme
İstMarina - Karma Kullanım Geliştirme
DAP Vadisi - Pazarlama Geliştirme
Vazo Kule - Yüksek Bina Geliştirme (Konut)
A Office - Ofis Geliştirme
Burgu Kule - En İyi Otel Mimarisi
Burgu Kule - Karma Kullanım Geliştirme

Dünya Gayrimenkul Ödülleri Aday Projeleri
İstMarina - Ticari Arsa Geliştirme
Burgu Kule - Otel Mimarisi


Akşam Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181