Dap Yapı yılı 1 milyar 100 milyon ciroyla kapatacak!
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, çadır kampanyaları ile müthiş rakamlara ulaştıklarını belirterek, "Ciromuz Kasım'da 1 milyar 20 milyon lira oldu. Yılı 1 milyar 100 milyon lira ciroyla tamamlayacağız. Yoğun ilgi gören topraktan senetle satış kampanyasını İstanbul'da Validebağ ve Teras Kule projelerinde 60 ay, izmir'de 36 ay vade avantajını 19 Aralık'a kadar uzattık" dedi.

'PLANLI VE HIZLI OLURSAK SEKTÖR CANLANIR'
Sektöre dair açıklamalar da yapan Ziya Yılmaz, "Türkiye ekonomisi büyüyor. Birçok sektöre can veren inşaat sektörü, ekonomi açısmdan stratejik öneme sahip. Sektörde meydana gelen daralma birçok alt sektörü de etkileyerek ekonomik büyümeyi geciktirir. Kentsel dönüşüm projeleri sektörde yeni alanlar açtı. Eğer dönüşüm planlı ve hızlı yapüırsa sektör çok hareketlenir" dedi.

İSTMARİNA'DA PRİM YÜZDE 250'Yİ BULDU
Kartal'daki IstMarina projesinde daire teslimlerine başladıklarını anlatan Ziya Yılmaz, 'Teslimler için daire sahiplerini anyor ve günde yüz kişiye randevu veriyoruz. İhale sürecinden bugüne kadar inanılmaz bir çalışmaya imza attık. Lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250'yi bulan primlere ulaşıldı. Sadece altyapısına 45 milyon lira yatırım yaptığımız bir proje oldu" bilgilerini verdi.

YENİ PROJELER YOLDA
DAP Yapı, geçtiğimiz aylarda tanıttığı 'DAP İzmir' projesiyle İstanbul dışındaki ilk yatırımını yapmıştı. Çeşme'de denize sıfır lüks bir proje daha geliştirecek. Şirket, İzmir'de 3 milyar liralık en az 3 proje daha yapacak. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'teki yeni projelerin çalışmaları ise sürüyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181