'Değeri katlanacak projeler üretiyoruz!'
Ofton İnşaat, 2003 yılında sektörün iki bilinen ve güvenilir iş adamının kurduğu konsept inşaat projeleri şirketidir. Bu güç birliğinin getirdiği deneyim ve uzmanlıkla kuruluşundan bu yana Ofton inşaat olarak günü yakalayan projeler geliştiriyoruz. Ülkemizdeki ekonomik, sosyal ve kültürel değişimleri takip edip esnek çözümler sağlarken, yaşam kalitesi standartlarını da yükseltmeye özen gösteriyoruz. Öte yandan bünyemizde oluşturduğumuz Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetler yürütüyoruz. Şehir merkezlerinde inşa ettiğimiz ve dünyaca tanınmış uluslararası otelcilik markalarının işletmeciliğini üstlendiği otel binaları ile ülke turizmine de katkıda bulunuyoruz.

Çoğu firmanın kaçındığı şehir merkezinde çok sayıda proje hayata geçirdiniz ve geçiriyorsunuz. Bunun sırrı nedir?
Biz Dolapdere, Beyoğlu ve Bomonti gibi şehrin merkezi lokasyonlarında proje inşa eden bir firmayız. Hatta bu bölgeleri keşfeden ilk firmalardan biriyiz. Bölgelerin konumunu ve gelecek perspektifinde nasıl bir konuma geleceğini erken anlayarak yatırımlarımızı buralarda yoğunlaştırmaya karar verdik. Örneğin Bomonti'de birçok konut projesine imza atıyoruz. Bomonti'ye yoğunlaştığımız dönemde de bu bölge popülerdi ancak keşfedilmemiş bir popülerlikti. Biz de bunu erken keşfeden bir firma olarak kendimizi tebrik ediyoruz.

Bomonti'nin böyle bir gelişim göstereceğini nasıl öngördünüz?
Bomonti, istanbul'un en merkezi bölgelerinden biri. Bu merkezilik şehrin hem kültürel ve eğlence dünyasına yakınlığı hemde iş dünyasının yoğun olduğu bölgelere yakınlığından geliyor. Lokasyon ve ana akslara yakınlığı bölgenin cazibesini artıran en önemli nedenlerin başında geliyor. Bölgenin sunduğu ulaşım kolaylığı ve çevre bölgelere göre konumlanışı burayı hem yatırım hem de yaşamın merkezi hâline getirdi.

Elysium Soul Beyoğlu projesi, son yılların en hit projelerinden biri oldu. Bize projenizi tanıtır mısınız?
Elysium Soul Beyoğlu projemiz sizin de söylediğiniz gibi adından oldukça söz ettiriyor. Dönüşmekte olan Dolapdere şehir merkezindeki projemizde yeni bir kampanya dönemine girdik ve 36 ay sıfır faizle konut satışı yapıyoruz. Yüzde 17'lik KDV'yi de Ofton olarak biz karşılıyoruz. Eylül 2017'de teslim etmeyi planladığımız projemizde alanları 38 ila 39 metrekare arasında değişen 1+0'lar, 54 ila 81 metrekare arasında 
değişen 1+1'ler, 80 ila 109 metrekare arasında değişen bahçe kullanımlı 1+1'ler, 77 ila 113 metrekare arasında değişen çatı dubleksli 1+1'ler, 92 ila 117 metrekare arasında değişen 2+1'ler. 122 ila 202 metrekare arasında değişen çatı dubleksi 2+1'ler bulunuyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odaları ile kapalı otopark yer alıyor.

Elysium Serenity Kandilli'de satışlar nasıl gidiyor?
Elysium Serenity Kandilli projemiz merkezi konumu, rahat nefes aldıran doğa ile iç içe yapısı ve sosyal imkanları ile huzurlu bir yaşamı arzuluyanlarca tercih ediliyor. Proje toplam 3 blok ve 90 daireden oluşuyor ve alanları 50.71 ila 125.9 metrekare arasında değişen 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde flat ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 2016 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim etmeyi planladığımız projemizde satışların yüzde 85'ını tamamladık. Boğaziçi Köprüsü'ne 4.2 , Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5.5 km mesafede konumlanan projeden yürüyerek denize ulaşmak mümkün. Geniş sosyal imkanlar sunan projemiz, az katlı küçük metrekarelerde yaşamak isteyenler için yeni çekim merkezlerinden bin hâline gelecek.

Elysium Miramar Bodrum projesinin sunduğu ayrıcalıklar neler?
Elysium Miramar Bodrum projemizin teslimlerini gerçekleştirdik. Bodrum Kalesi'nin uçsuz bucaksız manzarası ile dikkat çeken lüks villa projemiz sahiplerine dört mevsim yaşama konforu sunuyor. Havaalanına 30, Bodrum merkeze 1, yat limanı ve sahile 1.4, Marına'ya 1.8 kilometre mesafede olan Elysium Miramar Bodrum: alışveriş merkezleri, marketler ve hastanelere ise yürüme mesafesinde yer alıyor. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan proje, az katlı 23 blokta 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse konuttan meydana geliyor. Ayrıca her dubleks villanın önünde müstakil havuz ve bahçesi yer alıyor. Her penthouse dairenin çatı terasında muhteşem manzaralı yüzme havuzu ve kitchenette, giriş kapısı önünde ise bahçeleri bulunuyor. 



BOMONTİYİ NELER BEKLİYOR?
Bomonti, İstanbul'un geleceği parlak olan semtlerinin başında geliyor. Yeni tünel ve yol projeleriyle semtin Taksim ve Nişantaşı gibi merkezi yerlerin dışında Beşiktaş'a uzaklığı 2-3 dakikaya kadar azaldı. 5 yıl içerinde Bomonti, şimdiki görünümünden çok farklı bir görünüme kavuşacak. Ofton İnşaat'ın da Bomonti'nin bu değişiminde büyük katkılar yaptığını düşünüyorum. İş dünyası çalışanları modern toplu taşım olarak değerlendirilen Metro ile 15 dakikada Levent-Maslak hattına gidebiliyor. Eğlence kültür sanat isteyenler Bomonti'de alternatiflere sahip, ya da en fazla 10 dakikada Taksim, Nişantaşı'nda kendilerini bulabiliyorlar. Bomonti'nin gelecekte daha popüler olması için sayısız neden var ancak şimdiden bakarak 5 yıl içerisinde Bomonti'nin değişimi ve geleceği herkesi şaşırtacak diyebilirim.

PROJELERİ HAYATA GEÇİRİRKEN ÖNCELİKLERİNİZ NELERDİR?
Şehir merkezlerinde ve ulaşım akslarına yakın konumda nitelikli projeler yapmaya özen gösteriyoruz. Kalite, konfor ve lüks kavramlarını her projemizde yeniden yorumlayarak modası geçmeyen yapılar inşa ediyoruz. İnşa ettiğimiz bölgelerde öncü olan, bu bölgelerin yaşam kalitesin' artıran, değerine değer katan ve yatırımcısına daima kazanç sağlayan bir model ile ilerliyoruz. Ofton İnşaat'ın ön projelendirme, tasarım ve şantiye aşamaları nitelikli teknik kadromuz tarafındar yürütülüyor. Bu sayede proje süreçlerinde hızlı şekilde ilerleyere müşterilerimize eksiksiz anahtar teslim mekânlar sunuyoruz. Hatta bazen projelerimizi söz verdiğimiz tarihten erken tamamlıyoruz.

Exclusive Homes Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181