Demir İnşaat konut projelerinde 33. yıla özel kampanya!
Bu yıl 33. kuruluş yıldönümünü kutlayan Demir İnşaat, 33. yılına özel olarak Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projeleri için özel kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde, yaşamın başladığı, Beylikdüzü'nde ultra lüks bir yaşam sunan Demir Romance'de hemen teslim daireler kira öder gibi 3 bin 500 lira taksitle satılıyor. 2016 Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan, deniz ve göl manzarası ile dikkat çeken Demir La Vida'da 33 ay sıfır '0' faiz ile konut almak mümkün. Firmanın, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projesi için bankalarla anlaşması da bulunuyor.

'Faiz indirimi fırsat'
Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Merkez Bankası'nm faiz indirimi süreci dikkate alınırsa, olası bir konut zammı öncesi bu dönemin ev almak için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Hamit Demir, şöyle devam etti: "MB'nin son yapmış olduğu faiz indiriminden sonra gayrimenkul sektöründe bir ivmelenme bekliyorum. Çünkü uzun zamandan bu yana sektörümüz maliyet artışlarını sineye çekerek konuta olması gerektiği kadar zam yapmamıştı. Ancak gelinen son noktada bıçak kemiğe dayanmış durumda. Bu faiz indiriminden sonra konutta bu sefer zam yapılacak. Zam öncesi ve faiz indirimi sonrası yaşadığımız bu dönemi konut alıcılarının çok iyi görüp değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Çünkü önümüzdeki dönemde yapılacak zamlarla daha yüksek fiyatlardan konut almak yerine şimdi alım yapmaları yatırımcıların yararına olacaktır. Zamsız fiyatlardan alım yapmak varken neden zamlı fiyatlardan alım yapılsın? Yatırımcılar bu gerçeğin farkında olup ona göre yatırım kararını hızlandırmalı. Şu an en uygun zaman."

ÖDEMELER ÇEŞİTLENDİ
Demir inşaat'ın çeşitli yaşam alanlarını içeren üç projesinde de sosyal alanlar ve akıllı ev teknolojileri tüketicinin dikkatini çekiyor. Sınırlı sayıda son dairelerin satışa sunulduğu Demir Romance, 7 blokta 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari üniteden oluşurken, hayatına Ağustos ayında başlayacağı Demir La Vida ise, 5 blokta 379 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor. Ayışığı Butik projesi ise, 106 rezidans konut ve 66 adet ticari üniteden oluşan özel bir proje. Ayışığı Halting Place projesinin karşısında konumlanan Ayışığı Butik'te de yaza özel fırsatlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25'i peşin ödeyip konut alan tüketicilere Demir inşaat, 120 ay banka kredisi kolaylığı sunuyor. Öte yandan peşin alımlarda iskonto oranı yüzde 8'lere kadar çıkıyor. Demir inşaat, banka kredisi kullanmak istemeyen müşterilerine ise yüzde 50'si peşin geriye kalanını 24 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuyor.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181