DKY İnşaat 2023'e kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak!
Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2023 hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, 2017 yılma 3 proje ile başlayıp, 2023 yılma kadar bu sayıyı 10'a çıkaracaklarına değinerek, "Toplam 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacağız" dedi.

1.3 MİLYON EV SATILDI
Ali Dumankaya, 2016 yılının her açıdan zor geçtiğini belirterek, "Büyük bir darbe girişimini millet olarak el birliğiyle atlatmayı başardık. Tüm olumsuz şartlara rağmen sektör olarak ne kadar güçlü olduğumuzu bir kez daha gösterdik. 2016 yılında gayrimenkul sektörünün yaklaşık 1 milyon 350 bine yakın konut satması bekleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı konut kredisi faiz oranlarının inmesini sağladı. Emlak Konut ve GYODER'in kampanyaları ağustos ayı ve sonrasında satışların artmasına ve konut sektörünün canlanmasına büyük katkı yaptı" dedi. Türkiye'nin lokomotif sektörü olan inşaata olan ilginin gelecek yıl da devam edeceğini dile getiren Ali Dumankaya, 2016 yılında ev alımını erteleyen tüketicilerin de katkısıyla satışlarda en az yüzde 10 artış yaşanmasını beklediklerini söyledi.

2016 BAŞARI YILIYDI
2016 yılını değerlendiren Ali Dumankaya şunları söyledi: "Tuzla'da Lokum Evler, Kartal'da DKY Kartal ve DKY Business Kartal, Kağıthane'de DKY ON Kağıthane, Kadıköy'de DKY CADDE Göztepe 05, Erenköy 86 ve Suadiye 12 olmak üzere toplamda 7 adet şantiyemizin yönetimi ile Tuzla'da DKY Business Tuzla, Kartal'da DKY ADA ve DKY Sahil projelerinin de geliştirme sürecine odaklandığımız bir yıl geçirdik."

Yıpratmaya çalışıyorlar
TÜRKİYE'nin coğrafi konuiçin başta darbe girişimi olmakmu nedeniyle stratejik noktadaüzere birbirini takip eden birçokolduğunu hatırlatan Ali Dumanterör eylemi düzenlediler. Girikaya, şöyle devam etti: "Hemşimde bulunulan terör eylemleriiçeriden hem de dışarıdansadece askerimizi, polisimiziTürkiye'yi yalnızlaştırmaya vedeğil, Türkiye'nin uluslararasıyıpratmaya çalışıyorlar. Ancakplatformda sürdürdüğü dengeTürkiye bu zor günleri aşacakleri de hedef aldı. DKY olarakve 2023 hedeflerini yakalaterörle mücadelede kararlılıkyacak güçtedir. Türkiye'ninkonusunda devlet liderleriningeleceğine olan inancı kırmakyaptığı çağrıyı destekliyoruz."


Sabah Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181