DKY İnşaat GYODER kampanyası ile 120 konut sattı!
Konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin konut alıcısı için fırsat olduğunu dile getiren DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, "Tatil bitti herkes evine döndü şimdi konut satma zamanı" dedi. Ağustos ayında Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı tarihi kampanyaların satışları çok büyük oranda arttırdığını belirten Tevfik Türel, "Son bilgilere göre yaklaşık 4 bin vatandaşımız bu kampanyalardan yararlanarak ev sahibi oldu. Kampanyaların 15 Ekim'den sonra da devam edebilmesi ve 0.70 oranında faizle konut satabilmemiz için bankalardan bu tarihten sonra da faiz indirimi bekliyoruz. Kampanyalar dışında da faizlerin 0.99 orandan aşağı çekilmesi gerekiyor. Faizler daha da düşerse gayrimenkul sektörüne olumlu yansn" dedi. Tevfik Türel, Hükümet tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan konut kredisinde peşinat oranının yüzde 20'ye düşürülmesinin de tüketicinin peşinat yükünü daha da azalttığını belirterek, bu tarz düzenlemelerin vatandaşı konut almaya daha fazla teşvik edeceğini söyledi.

98 MİLYONLUK CİRO
Tevfik Türel DKY İnşaat olarak, GYODER tarafından 1 Ağustos'ta başlatılan 'Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyasına toplam 5 projeyle katıldıklarını ve satışlarının 15 Ekim'e kadar da devam edeceğini söyledi. Kampanyaya DKY Kartal, DKY Ada, DKY Sahil, DKY On ve Lokum Evler projeleriyle katıldıklarını aktaran Türel, "Bugüne kadar 120 konut sattık ve 98 milyon TL ciro elde ettik. DKY İnsaat'm İstanbul'un değeri yükselen bölgelerinde, özellikle Kâğıthane ve Kartal'da, satışa sunduğumuz projelerimizde konut fiyatlarımız 425 bin TL'den başlıyor" diye konuştu. Kampanyada yüzde 20 peşinat ve 10 yıl vadeli aylık yüzde 0.70 vade farkı ile konut almak isteyenlere fırsatlar sunuluyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181