DKY İnşaat'ın 6 projesinde kampanya var!
DKY İnşaat, 6 konut projesi için, Ramazan ayına özel kampanyalar sunuyor. DKY Kartal ve Tuzla'daki Lokum Evler projelerinde, '0 peşinat 0 faiz' veya 'yüzde 20 peşin indirimi' yapılıyor.

DKY ON Kağıthane projesinde aylık 2 bin 500 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı sunulurken, Suadiye, Göztepe, Erenköy'de bulunan DKY Cadde projelerinde ise 'yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde' kampanyası Ramazan ayı boyunca devam edecek. DKY Kartal'ın lokasyonu ile öne çıktığını belirten yetkililer, "Projede yaşam Aralık 2017'de başlayacak" dedi.

Yüzde 67'si yeşil alan olan Lokum Evler'de ise 742 konut yer aldığını belirten yetkililer, projenin, rezidans kısmının yıl sonunda diğer etapları ise Mart ve Temmuz 2017'de teslim edileceğini dile getirdi. Kağıthane'de inşası devam eden ve 205 konut bulunan DKY ON Kağıthane'nin ise Mart 2018'de tamamlanması hedefleniyor.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181