Ege Koop 2017'de Anadolu'ya açılıyor!
Türkiye'de kooperatifçiliğin hiç konuşulmadığı ve en az güvenilen kurum olduğu dönemlerde, Ege-Koop büyüyerek çalışmalarını halktan aldığı güçle başarıyla sürdürdü. Ege-Koop, Türkiye'nin üçüncü büyük kenti izmir'de, 32 yılda 150 bin kişiyi mülk sahibi yaparak ekonomiye de 220 milyon dolar katkı sağladı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop, 32 yıllık geçmişi, tamamladığı projeler ve bünyesinde yer alan 200 ayrı meslek kurumundan kooperatif örgütlenmesiyle Türkiye'nin en güçlü ve güvenüir kurumlar arasında yer aldı. Ege-Koop'un çalışmaları üniversitelerde tez konusu olacak niteliktedir. Tamamladığımız 12 ayrı projeyle her kesimden vatandaşlarımızı kooperatif modeliyle konut sahibi yaptık" dedi.

150 bin kişilik çatı
Konut üretiminde Türkiye'nin önemli bir markası arasına giren Ege-Koop'un; 1984'ten bugüne 150 bin kişiye huzurlu barınma fırsatı sunduğunu belirten Aslan, şunları söyledi: "Ege-Koop, projeleriyle bugüne kadar 150 bin kişi için en sağlam çatıdır. Yatırımcüar ve kentlerimizin sakinleri bilirler ki, Ege-Koop yaparsa en iyisini yapar. Yüzde 50-60'ı kentsel dönüşüme muhtaç İzmir'de yıllardır uyguladığımız projelerle kentsel dönüşümün adeta tarihini yazdık. Bugün herkesin yapmak istediği ve en çok konuşulan kentsel dönüşüm faaliyetini, Ege-Koop yıllardır uygulamaktadır."

Avrupa güveniyor
Hüseyin Aslan, Ege-Koop'un, Türkiye'de ilk kez ve arka arkaya Türkiye Cumhuriyeti Hazinesi garantörlüğünde kur garantili krediyi Avrupa Konseyi Sosyal Kalkınma Fonu'ndan kullanma hakkını elde ettiğini hatırlatarak, "Ege-Koop, hem ülkemize döviz kazandırmış hem de proje ortaklarımıza sabit faiz ve kur garantili dış kaynaklı kredi kullandırma unvanını başarıyla korumuştur. Ege-Koop tamamladığı projelerde bugüne kadar 56 milyon 440 bin dolar dış kaynaklı kredi ve muhtelif bankalardan Ege-Koop garantörlüğünde 160 müyon dolar konut kredisi kullanarak İzmir ekonomisine önemli katma değer sağlamıştır" diye konuştu.

2017'de TÜRKİYE'YE AÇILIYOR!
Ege-Koop'un 32 yıllık deneyim, bilgi ve birikimini şimdi de başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin diğer bölgelerinde de sürdürme çabasına ağırlık verdiğini belirten Aslan; şu müjdeleri verdi: "Başta Başkent Ankara olmak üzere Ege Bölgesi'nin gelişmekte olan illerinde, İstanbul-Ankara Otoyolu ve İzmir-Ankara Hızlı Tren projelerinin güzergahlarına bağlı olarak; Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sanayi kenti Uşak'ta ve Ege Bölgesi'nin bazı il ve ilçelerinde de yeni proje çalışmalarımız sürüyor."

İZMİR KÖRFEZ EVLERİ YÜZDE 40 AVANTAJLI
İzmir'e armağan olarak yepyeni bir proje sunmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Hüseyin Aslan, şöyle devam etti: "13. onur projesi olarak adlandırdığımız projemizde, bir kez 1 daha İzmir'de; zemin katı dahi deniz manzaralı çok özel bir kenti yatırımcılarımız ve konut almak isteyenlerle paylaşmaktan çok mutluyuz. Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi çok özel tasarlanmış mimarisi ve kalitesiyle bugün İzmir'in muhtelif yerinde metrekaresi 8-9 bin liraya alıcı bulan konutlardan daha kaliteli olacağı gibi; bugünkü satış fiyatlarımızın metrekaresi bin 500 lira civarında olduğu göz önünde bulundurulursa, daha işin başında kazandırıyor. Bu projeden konut sahibi olmak isteyenlerin, daha yolun başında yüzde 40-50 bir avantajla yatırımlarına kazanarak başladıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz."

Posta Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181