Ege Yapı'dan 8 proje yolda!
Ege Yapı 3 yıllık yatırım rotasını çizdi. Şirket, 8 projeye yaklaşık 2.5 milyar lira yatırmayı planlıyor. Yatırım atağının ilk hamlesi Kağıthane Sadabat Deresi'nin kıyısında hayata geçirilecek olan Kordon İstanbul oldu. 820 milyonluk yatırımla inşa edilecek proje, toplam 2 etap ve 10 bloktan oluşuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar bahçeli veya teraslı olmak üzere farklı formatlarda 559 konutun yanı sıra 55 mağazanın yer alacağı Kordon İstanbul'da büyüklükleri 41 ila 226 metrekare arası değişecek konutların fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 + yüzde 8 indirimle satışa sunulan Kordon İstanbul, 30 ay sonra teslim edilecek. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, projenin şirketin 3 yıl içinde gerçekleştireceği toplam 2.5 milyar TL'lik yatırımın ilk halkası olduğunu söyledi. Kabadayı, projeye 4 binden fazla ön talep geldiğini belirterek, bin 250 kişiye de yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini aktardı.

ATAŞEHİR'E 1.600 KONUT
Kabadayı, İstanbul'un iki yakasında 8 proje yapacaklarını belirterek, şöyle konuştu: "8 projeden üçünün inşaatı başladı. 5'inin ise proje ve planlama çalışmaları devam ediyor. Projelerden ikisi Çekmeköy, biri Üsküdar Beylerbeyi diğeri ise Ataşehir'de. Avrupa yakasındaki projelerimiz ise Kağıthane, Maslak, Beyoğlu ve Fatih'te. Ataşehir projemizi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edeceğiz. Yaklaşık bin 600 konuttan oluşuyor."

METREKARESİ 7 BİN 200 TL
Ege Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Ece Atalay Aseo, bölgede metrekare fiyatlarının 9 bin 500 TL'den başlayıp 14 bin TL mertebelerine kadar çıktığını söyledi. Projede lansmana özel olarak 30 dairenin metrekare birim fiyatının 7 bin 200 TL'den başladığını aktaran Aseo, şirket bünyesinde vade farksız 40 ay taksit yaptıklarını bildirdi. İş Geliştirme Müdürü Didem Güneş de, Koridor İstanbul'un Sadabat Deresi'nin kıyısında olduğunu söyledi. 

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181