Elektro Grup inşaat sektöründe ilk projesini tamamladı!
Elektronik, telekomünikasyon, tekstil gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren Elektro Grup, inşaat sektörüne de adım attı. İlk projeleri olan Kepirli Yayla Evlerini tamamladıklarını ifade eden Elektro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yüksekbaş, "Bu projemizle yayla evlerine yeni bir tarz getirdik. Bu yıl bünyemize dahil ettiğimiz inşaat sektöründe önümüzdeki dönemde yeni projelerle büyümeyi planlıyoruz" dedi. Sektörde ilk projeleri olan Kepirli Yayla Evleri'ni bitirdiklerini ifade eden Murat Yüksekbaş, ikiz dublex olan 3+1 villalarında geniş veranda ve çim alanı ile ferah bir ev tasarladıklarını kaydetti.

Villaların şehir merkezine 25 dakika uzaklıkta olduğunu aktaran Yüksekbaş, "Aktif ve yoğun iş hayatı olan aileler, özellikle yazın çok serin bir ortamda keyifle vakit geçirip işlerine gidecekler. Ayrıca misafirlerine de yaylanın keyfini yaşatabilecekleri bir proje tasarladık. Ulaşımı, yerleşimi, yaşam şekli çok rahat olan bu projemizde tamamen birinci sınıf malzemeler kullandık" dedi.

Yeni projeler yolda
Yayla evlerine farklı bir bakış açısı kazandırdıklarını belirten Yüksekbaş, önümüzdeki dönemde yeni inşaat projeleri de gerçekleştireceklerinin bilgisini verdi. Yüksekbaş, "Giderek büyüyen grup şirketlerimizde 212 kişiye istihdam sağlıyoruz" dedi. 

Belma BAĞRIK/Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181