Emin Construction'dan Yalova, Darıca ve Göztepe'ye 3 yeni proje!
İstanbul'da 4. kez kapılarını açan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nda Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi. 

CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen fuarda Türkiye’nin önde gelen 400’e yakın iş ve yaşam projesi tanıtılıyor. 20 Kasım tarihine kadar devam edecek fuarda 'elbirliği sistemi' ile adından sıkça söz ettiren Eminevim de yeni projelerini görücüye çıkardı. 

'Elbirliği sistemi' ile şimdiyte kadar yaklaşık 95 bin kişiye ev ve araba sahibi olma imkanı sağlayan Emin Şirketler Grubu, CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nda Eminevim'in yanında Emin Construction'ın yeni projelerini de tanıttı. Fuarda ilk kez görücüye çıkan Yalova Kolezyum, Darıca'daki Green Hill ve Göztepe projeleri ile Emin Construction'ın ön talep süreçleri de başlamış oldu. Ayrıca firmanın Kurtköy 5 yüz 60 ve Ahenk istanbul'da kalan son daire satışları da fuarda devam ediyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181