Eminevim 86. şubesini İzmir'de açtı!
Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubesinin açılışını Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, Eminevim Türkiye Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, Eminevim Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez’in katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, “Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 130, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz ‘bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden yanayız” dedi.

İzmir’deki dördüncü şubelerinin, Türkiye’ye ve İzmir halkına hayırlı olmasını dileyen Eminevim Türkiye Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, “ Türkiye’nin her yerine ulaştık. Ankara’dan, Bursa’ya, İstanbul’a kadar her yerde irtibat bürolarımız ve şubelerimiz bulunuyor. Hedefimiz 2016 yılı itibariyle şube sayımızı 130’lu rakamlara çıkarmak ve yılsonu itibariyle de bu hedefimizi daha da büyütmek” dedi.

“SİSTEMİN TEMELİ ANADOLU’DAKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÜZERİNE KURULU”
Elbirliği Sistemi’nin Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurdukları imece sisteminden geldiğini ve bu sistemle birlikte birçok insanın ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Saha, “Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye’de atılmıştır. 1991 yılında otomobil alımlarının güç olmasından dolayı kurulmuş şirketimiz 2005 yılında ev alımlarının da aynı güçlüğe gelmesinden dolayı Eminevim kurulmuş oldu. Özellikle baktığımızda ev sahibi olmayan hatta ev alma hayalini bile kuramayan bir müşteri kapasitemizin yaklaşık kırk binini ev sahibi yaptık. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyoruz. Çeyrek asırdır müşterilerimize hizmet veriyoruz. Umarım daha da uzun yıllar bu birlikteliğimiz devam edecek, İstanbul Ümraniye’de temelleri atılan Eminevim’ in İzmir’de dördüncü şubesini açmakta bizim için ayrı bir gurur. Bir diğer gururda Ege bölgesinde 9 bin aktif üyemizin oluşu. Bu üyelerimizden 2748 ev, 2626’sı araçlarını teslim aldı. İzmir’de ise 4 bin aktif üyemiz bulunmakta ve bugüne kadar 1686 ev ve 1647’si araç olmak üzere toplam 3333 üyemizi hayallerine kavuşturduk.” şeklinde konuştu.

“TÜM TÜRKİYE’DE, HER MAHALLEDE HATTA SOKAKTA EMİNEVİM ŞUBESİ OLACAK”
İzmir’de dördüncü şubelerini açmalarının haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Eminevim Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez, “Ege bölgesinde 8 tane şubemiz vardı. Bu şubemizle birlikte sayımızı 9’a çıkardık. Bizim misyonumuz Elbirliği Sistemi ile kişilerin vade farkına ve faize girmeden köylerimizde yapılan imece sistemini kurumsal hale dönüştürmektir. 25 yıldır tüm Türkiye çapında insanların temel ihtiyacı olan ev ve araba almalarında yardımcı oluyoruz. Amacımız şuanda 90 binin üzerinde olan sayımızı daha da büyütmektir. Ayrıca sadece şubelerimizle değil şu anda hayat geçirdiğimiz mobil şubelerimizle’ de ulaşmadığımız insan kalmayacak. Mobil şubelerimiz sayesinde artık her mahallede, her köyde hatta her sokakta dahi Eminevim şubesi olacak. ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181