Eminevim, 9 ayda 12 bin'in üzerinde teslimat yaptı!
26 yıldır 100 binden fazla teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim ile her geçen gün ev sahibi olmak isteyenlere yeni hizmetler sunuyor.

İnsanlarımızın kolay yoldan ev sahibi olabilmeleri için yeni yöntemlerini anlatan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Üstün, “Çeşitli kampanyalarımızla, tabandaki vatandaşı ev sahibi yapma amacımızı daha da geliştirmiş olacağız,” dedi.

Konya'da bir araya gelen Emin Şirketler Grubu Yöneticileri, Eminevim Satış Pazarlama Koordinasyon Toplantısı'nda bir takım kararlar alarak, geleceğe yönelik planlarını masaya yatırdı. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Eminevim Satış ve Pazarlama Koordinasyon Toplantısı’nı bu ay Konya'da yaptı. Toplantıda 2017 yılının değerlendirmesi yapılırken, 2018 yılı hedefleri istişare edildi.

Toplantıya, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eminevim Genel Müdürü Pınar Üstün'ün yanısıra yanı sıra satış, pazarlama, operasyon, insan kaynakları, finans bölümleri müdür ve yöneticileri; Eminevim’in tüm bölge müdürleri ve Konya Bölge şube müdürleri katıldı. Toplantının açılışı Eminevim Genel Müdürü Pınar Üstün’ün başarılı olmanın ipuçlarını verdiği motivasyon dolu konuşması ile yapıldı.

Pınar Üstün; “Başarının asansörü yoktur. Oraya merdivenle çıkılır. Bizde buraya gelene kadar hep beraber çok merdiven çıktık. Ve çıkmaya da devam ediyoruz. 2018 için çıktığımız merdiven basamaklarının sayısı daha da artacak ve biz hep beraber zirveye doğru ilerlemeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Üstün, Toplumun alt ve orta gelirli kesimine hitap eden projeler ve organizasyonlarla bu kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçladıklarını bunda da başarılı olduklarını dile getirdi. Sürekli gelişimin anlatıldığı ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, katılımcılar çeşitli sunumlarda bulunurken; hayli önemli rakamlara ulaşan teslimat tablosu da paylaşıldı.

Teslimat biriminden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “2017 yılının ilk 9 ayında toplam teslimat sayımız 12 bin 458 olup, bu sayının parasal büyüklüğü ise 1 milyar 54 milyon 564 bin liraya (eski parayla 1 katrilyonun üzerinde) karşılık gelmektedir. 2017 yılı ilk 3 çeyreğinde aylık ortalama 125 milyon TL’lik teslimat cirosundan bahsetmek mümkün. Teslimat tutarının yıl sonunda 1 milyar 500 milyon liraya ulaşmasını bekliyoruz. Şirketimizin geçen yılın aynı dönemine göre teslimat sayısında %17, teslimat cirosunda ise %27’lik büyüme kaydedildi. İçinde bulunulan konjonktür değerlendirildiğinde bu yükselişin çok önemli bir artış olduğunu söyleyebiliriz.

Eminevim bu günlere güçlü bir Emin Otomotiv mirası ve 'Elbirliği Sistemi' ile geldi. Eminevim ile 2006 yılında 7 teslimatla çıkılan yolda bugün gururla bahsettiğimiz bu rakamlara geldik. Başarı grafiğimiz sürekli artan ivme gösteriyor. Bundan sonra da tüm çalışmalarımızı bu strateji ile yürüteceğiz,” denildi. Toplantıda, 2018 ve 2019 satış hedefleri ve teslimat tahminleri de değerlendirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181