'Emlak Komisyonculuğu Yasası sektöre disiplin getirir!'
ERA Gayrimenkul, 8 şehirde 33 ofisle hizmet veriyor. 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı planladıklarını anlatan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, öncelikle Emlak Komisyonculuğu Yasası'nın çıkmasını beklediklerini, yasanın sektörü disiplin altına alacağını söyledi. 2015 yılının her sektör gibi gayrimenkul danışmanlığı açısından zor geçtiğini hatırlatan Ekşioğlu, bu süreçteki stratejiyi mevcudu korumak üzerine kurguladıklarını anlattı. Ekşioğlu, mevcudu korurken ekibi de güçlendirdiklerini ifade etti.

Sektör güven kazanacak
Ekşioğlu, 2016 yılındaki beklentilerini anlatan Ekşioğlu, "Öncelikle Emlak Komisyonculuğu Yasası'nın çıkmasını bekliyoruz. Akademi ve MEB onaylı eğitimlerimiz ile buna uzun zamandır hazırlanıyoruz. Tasarının yasalaşmasıyla beraber sektöre disiplin gelecek, konusunda eğitimli gayrimenkul danışmanları piyasaya hakim olacak. İstenmeyen tatsız olayların önüne geçilecek, sektör güvenilir ve kaliteli çalışma platformuna taşınmış olacak" dedi.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181