Emlak Konut 20 yıl vade kampanyası Şubat'ta başlayacak!
Emlak Konut GYO önderliğindeki kampanyanın şubat ayının ilk haftası başlaması ve mart sonuna kadar devam etmesi planlanıyor. Hürriyet’in önceki gün duyurduğu bu kampanya ile markalı konutlar ilk kez 20 yıl (240 ay) vade ile satılacak. Sektör temsilcileri 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir kampanya atağı başlatmıştı. Yeni kampanyada ise faiz oranları Ağustos 2016’da yapılan ilk kampanyaya oranla daha da avantajlı olacak. Geçen yıl 120 ay 0.70 faiz oranı ile satış yapılmıştı. Bu defa 120 ayda 0.50’den düşük faiz oranı hedefleniyor. 240 ayda ise 0.70 civarı için çalışılacak.

EN BÜYÜK AVANTAJ
Önceki gün gayrimenkul sektörü temsilcileri ile bir araya geldiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Biz ülke ekonomisine destek olmak için 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası önemli bir kampanya başlatmıştık. Şimdi ikinci adımı atıyoruz. Burada vadeyi uzatıp, faizi daha da düşürmeyi hedefliyoruz. Emlak Konut, bankalar ve gayrimenkul geliştiren firmalar hepsiüzerine düşen fedakarlığı yapacak. Ev almak hiç bu kadar avantajlı olmamıştı. 45-50 gün sürmesi beklenen yeni kampanya ile alt ve orta gelirli vatandaşın da ev sahibi olmasını hedefliyoruz” dedi. Kurum, 15 bin konutun bu kampanya ile satışa çıkacağını söyledi.

Kampanyayı değerlendiren Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, “240 ay vade ile taksitler düşecek ve orta gelirlinin ev sahibi olmasının yolu açılacak. Bu kampanyaya ilk destek vermesi gereken de devlet bankaları” dedi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 7 yıl önce

Nereye başvuru yapıyoruz

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Komutlar nerde inşa edilecek

Avatar
Ersin yavuz 7 yıl önce

Neden buyuk sehirlerde uygulaniyo kucuk sehirde yasayanlarin ev alma hakki yok mu?

Avatar
Bayram 7 yıl önce

Yalandan uydurulan bir şey bu. Kampanyadan bir gün önce 600 bin lira olan 2+1 daireye kampanyadan sonra 750 bin lira dediler. Ege yapının batışehir projesinde. Faizi düşürdük fiyatı artırdık ilizyonu bu

banner182

banner181