Emlak Konut 9 ayda 8 bin konut sattı
Emlak Konut’tan yapılan açıklamaya göre, satılan bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise toplam 642 milyon 716 bin lira oldu. emlak Konut’un yaptığı bildirimde, “15 Aralık 2014 tarihli açıklamamızda şirketimiz 2015 yılı hedefleri doğrultusunda, 3. çeyrek sonu itibarı ile toplamda 4.29 milyar TL değerinde 7 bin 717 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleşeceği tahmin edilmiştir. Bu sonuçlar itibarı ile şirketimiz, 2015 yılı 3. çeyrek sonu için hedeflenen rakamın üzerinde satış gerçekleştirmiştir” denildi.

Birinci Başakşehir
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yıllık ve aylık satış icmal raporuna göre, Emlak Konut’un eylül ayında en çok satış yapan projesi de belli oldu. Eylülde 139 milyon lira ile Başakşehir Evleri 2. Etap projesi en çok satışı yaptı. Başakşehir Evleri 2. Etap projesinde bulunan 250 adet daire eylül ayında Emlak Konut tarafından kura yöntemiyle satışa sunulmuştu.

Emlak Konut’un eylül ayı satış ikincisi 97 milyon lira ile Dumankaya Miks, üçüncüsü 73 milyon lira ile Ispartakule Evleri, dördüncüsü 51 milyon lira ile Maslak 1453 projesi ve beşincisi ise 39 milyon lira ile Batışehir oldu. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181