Emlak Konut'tan Kuasar açıklaması!
Emlak Konut, Kuasar Projesi ile ilgili imar planının mahkeme tarafından iptal edildiğini bildirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz mülkiyetindeki İstanbul İli, Şişli İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 58 Pafta 1199 ada, 230 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde gerçekleştirilmekte olan KUASAR projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 19.06.2013 tarih, 6186 sayılı Olur'u ile kabul edilen 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı tadilatı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı işlemi hakkında açılan plan iptali davalarında, İstanbul 5. İdare Mahkemesi 2013/2103 ve 2014/260 esas sayılı dosyaları üzerinden söz konusu planların iptaline karar vermiştir.

Söz konusu mahkeme kararları aleyhine, tarafımızca yürütmenin durdurulması talepli olarak temyiz yoluna müracaat edilecektir. Bahse konu projenin inşaat ruhsatları hakkında açılmış bir dava veya mahkeme kararı bulunmadığından bitme aşamasında olan inşai faaliyetler bu çerçevede devam etmektedir."  

Fortune Türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181