Emlak Konut'un Şile arsasına İdealist Yapı'dan karma proje geliyor!
İstanbul'un yanı başında bulunmasına rağmen orman ve deniziyle önemli bir dinlenme bölgesi olan Şile, Emlak Konut GYO eliyle modern bir karma projeye kavuşuyor. Şile'ye konut, turizm ve ticarethane olmak üzere karma bir proje kazandıracak Emlak Konut GYO İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği kapsamında, Açık İhale Usulü ile Kapalı Zarf Teklif Alma oturumunda sadece İdealist İnşaat & İdealist GYO teklif sunmuştu. Dün de pazarlık ve açık artırmadan oluşan ikinci oturum hayata geçirildi. Arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 83 milyon 500 bin lira teklif sunan İdealist İnşaat & İdealist GYO, arsa satışı karşılığı ise bu rakamın yüzde 18'ine karşılık gelen 15 milyon 30 bin lirayı Emlak Konut GYO'ya önerdi. İki parsel ve adadan oluşan ve 17 bin 933 metrekare büyüklüğe sahip arsa, konut ve tercihli turizm alanına uygun olan araziye yönelik verilen teklif değerlendirildikten sonra karar verilecek. 70 ada 82 parseldeki 14.8 dönümlük araziye turizm tesisi, 91 ada 194 parselde yer alan 3 dönümlük araziye ise konut ve ticaret tesisleri inşa edilecek.İstanbul'un yanı başında bulunmasına rağmen orman ve deniziyle önemli bir dinlenme bölgesi olan Şile, Emlak Konut GYO eliyle modern bir karma projeye kavuşuyor. Şile'ye konut, turizm ve ticarethane olmak üzere karma bir proje kazandıracak Emlak Konut GYO İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği kapsamında, Açık İhale Usulü ile Kapalı Zarf Teklif Alma oturumunda sadece İdealist İnşaat & İdealist GYO teklif sunmuştu. Dün de pazarlık ve açık artırmadan oluşan ikinci oturum hayata geçirildi. Arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 83 milyon 500 bin lira teklif sunan İdealist İnşaat & İdealist GYO, arsa satışı karşılığı ise bu rakamın yüzde 18'ine karşılık gelen 15 milyon 30 bin lirayı Emlak Konut GYO'ya önerdi. İki parsel ve adadan oluşan ve 17 bin 933 metrekare büyüklüğe sahip arsa, konut ve tercihli turizm alanına uygun olan araziye yönelik verilen teklif değerlendirildikten sonra karar verilecek. 70 ada 82 parseldeki 14.8 dönümlük araziye turizm tesisi, 91 ada 194 parselde yer alan 3 dönümlük araziye ise konut ve ticaret tesisleri inşa edilecek.

Seda Tabak / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181