Emlak Konut Üsküdar'daki arsasını satışa çıkarıyor
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Üsküdar Barbaros'taki arsasını yarın ihaleye çıkarıyor. İki farklı parselde yer alan konut alanlarından 1137 ada, 26 parsel no'daki konut alanının arsa alanı 12.640,67 metrekare ve 1138 ada, 27 parsel no'daki konut alanının arsa alanı 4.596,80 metrekare olarak belirlendi. Söz konusu arsalarda yapılması planlanan bina yükseklikleri ise 14,50 metrekare olarak planlandı.

İHALE ADRESİ
Emlak Konut GYO, "İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesi" yarın saat 15:00’da Silence İstanbul Hotel&Convention Center, Jüpiter 2 Nolu Toplantı Salonu-Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Yolu Caddesi, No:29 Ataşehir (Brandium AVM Yanı) adresinde yapılacak. İhalenin ilk oturumu açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma ve ikinci oturum ise pazarlık açık artırma yöntemi ile yapılacak.

Milat

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181