Eroğlu'ndan 4 yeni proje geliyor!
Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, son 10 yıl içinde Türkiye'nin ekonomik ve siyasal gücüyle yol gösterici aktörlerden biri haline geldiğini söyledi. Eroğlu, "Yapılan köklü ekonomik reformlar sayesinde Türkiye ekonomisi avantajlı bir konuma geçti. Dünyanın ilk 10 ekonomisi olma hedefine doğru siyasi istikrar ve her geçen gün güçlenen ekonomik yapımızla emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Türkiye'nin ekonomide yakaladığı istikrarla 2023'e kadar yeni sektörlere adım atmış olacaklarını dile getiren Eroğlu, "Konsolide ciromuzu da 5 milyar doların üstüne çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Ülke ekonomisine yön veren büyük firmalara düşen görevin, çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam etmek olduğunun altını çizen Eroğlu, "Bu yıl içerisinde Aksaray'daki mevcut fabrikamıza entegre 50 bin metrekare kumaş üretim fabrikası kurmuş olacağız. Tekstil ve gayrimenkulun yanı sna yeni sektörlerde de atılımlar yapmayı planlıyoruz" dedi. Türkiye adına dünya pazarındaki paylarının her geçen gün arttığını vurgulayan Eroğlu, "Dünyanın en büyük Türk hazır giyim markası konumuna gelmeyi misyonumuz olarak benimsedik" dedi. 2017'de tekstil markalarında yeni mağazalar açma atağına hız vereceklerini, perakendede özellikle Kuzey Afrika ülkelerindeki pazarlarda yatırımları artırarak bu büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Eroğlu, önümüzdeki 3 yıl içinde yurtdışında 70 Colin's mağazası daha açmayı planladıklarını ifade etti.

4 YENİ PROJE GELİYOR 
İnşaat sektöründe kentsel dönüşüm süreci, yeni uydu kentlerin yaşama geçmesi, ulaşım ağında hayata geçecek projelerin 5-10 yıllık süreçte gerçekleşecek olmasının gelişim ve büyümeye önemli katkılar yapacağını ifade eden Eroğlu, şunları söyledi: "Gayrimenkul alanındaki yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Kartal, Basm Ekspes, Kağıthane ve güneyde bir ilimizde yer alacak bu projelerin tamamlanmasıyla toplam 2.5 milyon metrekarenin üzerinde alana ulaşacağız."

Sabah Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181