Eskidji Bölge Ortakları'nı ödüllendirdi!
Türkiye’de 25 ilde hizmet veren,tüm Bölge Ortakları ile yurt dışında bulunan Kuzey Irak Erbil, Kuzey Kıbrıs Girne Bölge Ortaklığı ve Fransa Nice temsilciliğininkatılımıyla gerçekleşen toplantıda 2015 yılı değerlendirmesinde ciro ve adet bazında başarılı bulunan, İzmit, Bağlıca,Çekmeköy Mimarsinan, Bereketli,Denizli,Ankara Merkez, Kayseri, Kurtköy Bölge Ortaklıkları Eskidji Gayrimenkul GenelMüdürü Sn. Mustafa Acar tarafından ödüllerini aldılar.

2015 yılının “En Başarılı Bölge Ortaklığı” ödülünün sahibi İzmit Bölge Ortaklığı,Sn. Hadiye Akkurt ve Sn. Nurhayat Güldüren oldu. 2015 yılının “Örnek Ofis” ödülü ise, Bağlıca Bölge Ortaklığı Sn.Köksal Ünal’a verildi.

Ayrıca markaya bağlılık ve sadakat gösteren; 5 yıl üzerinde Eskidji Gayrimenkul bünyesinde var olan Bölge Ortaklarına “Teşekkür Belgesi”, 10 yıl üzerinde Eskidji Gayrimenkul bünyesinde var olan Bölge Ortaklarına “ Onur Plaketi” verildi.

Toplantı programının 1. Gününde, Sn. Kürşat Tuncel’in “Gayrimenkul Piyasalarını Nasıl Okuyabiliriz?” Konulu, interaktif tahmin oyunlu semineri ile, Bölge Ortakları beyin fırtınası yaratırken, gala gecesi eğlencesinde yılın yorgunluğunu atarak, yeni başarılara doğru ilerlemek üzere enerji depoladılar.

Gazete Vatan 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181