Ev almak isteyenlere bayram kampanyalı fırsatlar!
9 günlük tatilde bolca zaman bulacak olan tüketicilere farklı seçenekler sunan firmalar bayram süresince satış ofislerini açık tutacak.

3 projeye özel kampanya
Demir İnşaat, Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projeleri için bayrama özel kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde hayatın başladığı, Beylikdüzü'ndeki Demir Romance'te hemen teslim daireler kira öder gibi 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanan Büyükçekmece'deki Demir LaVida'da33 ayyüzde Ofaiz imkânı sağlanıyor. Esenyurt'ta yer alan Ayışığı Butik projesinde ise peşine yüzde 8 iskoto yapan şirket, yüzde 50 peşin ödemelerde 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde taksitlendirme yapıyor.

Peşine 25 'bin TL indirim
Sinpaş Yapı, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projelen için bayram kampanyası başlattı. 7 Temmuz'a kadar geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden 25 bin TL indirimi uygulanacak. Peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda yüzde 20 peşin indirim iskontosu uygulanacak. Peşin ödemelerde her iki projede de direkt tapudan satış imkânı bulunuyor.

Mevsimsel durgunluk ve konutta satış sezonunun kapanmasıyla birlikte yavaşlayan satışları 9 günlük tatilde canlandırmak isteyen firmalar, çareyi satış ofislerini bayram süresince açık tutmakta buldu. Ramazan Bayramı tatilini fırsata çevirmek için kolları sıvayan konut üreticilerinin bayrama özel sunduğu kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Kampanyalar arasında, indirimden peşinat ertelemeye, sınr faizden düşük faize kadar farklı seçenekler yer alıyor.

5 yıl vadeli konut imkânı
Keleşoğlu Holding, Yakuplu'da hayata geçirdiği Denizİstanbul'un yeni etabı Mercan Konakları'nda bayram kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, konut kredisiyle 10yıla, kurum finans sistemiyle 5 yıla yayılan ödeme seçenekleriyle birlikte yüzde 10 peşinat 60 ay veya peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz uygulanıyor. İlk etabı Kasım 2017'de teslim edilecek Mercan Konaklan'nda fiyatlar 299 bin liradan başlıyor.

Yüzde 1 KDV'li konut
AKS Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Emporia İstanbul projesinde bayrama özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında daireler için istenen yüzde 40 ve 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkânı sunuluyor. Yüzde 1 KDV'yle konut sahibi olunabilen Emporia İstanbul'da 536 adet konut bulunuyor. Projede konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Yüzde 1 Peşinat
HAS-DBN Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul Kâğıthane'de 70 milyon TL yatırımla inşa edilen Atiye Residence'da bayram kampanyası başlatıldı. 5 Temmuz'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, yüzde 1 peşinatlı kişiye özel esnek ödeme planları uygulanıyor. Kaba inşaatı hızla ilerleyen projedeki daireler, 2017 yılı Aralık ayında sakinlerine teslim edilecek.

Ayda 950 TL taksitle
Areon Yapı, Bodrum'daki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri'nde bayrama özel fırsatlar sunuyor. Proje Bodrum-Milasyolu üzerindeki Boğaziçi Mahallesi'ndeyer alıyor. Areon Boğaziçi Evleri'nde peşinatsız, ara ödemesiz ve 120 ay taksit imkânı ile 950 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 

Seda Tabak / Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181