Ferko, 2018'de 450 milyon dolarlık 3 projeye imza atacak!
İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kâğıthane’de hayata geçirdiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlamayı hedefleyen Ferko, 2017 yılının 350 milyon dolarlık ciro ile tamamlıyor. Üçü ofis biri otel olmak üzere dört bloktan oluşan Ferko Line’de, yüzde 25’lik satış gerçekleştirdiklerini söyleyen Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Bünyesinde 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Oteli’ni bulunduran Ferko Line, yerli ve yabancı birçok şirketin genel müdürlüklerinin yeni adresi olan bölgeye yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyoruz” diye konuştu.

İKİNCİ MASLAK OLUYOR
Proje alanında ekonomi müdürümüz Mehmet Canıtatlı’ya bilgi veren Gökçe Meriçten, “Ticari alanların metrekare satış fiyatı 9 bin - 12 bin dolar arasında değişirken, ofislerin metrekare satış fiyatları 11.750 TL’den başlıyor. Eskiden bölgede m2’si 2 bin 500 TL olan fiyatların markalı projelerin bölgeye gelmesiyle beraber konutlarda 6 bin 500 TL-12 bin 500 TL, ofisler de ise 3 bin 500-4 bin 500 dolar aralığına ulaştı. Biz de Kâğıthane’ye yeni nesil ofis anlayışını getiriyoruz” dedi.

Yeni konut projeleri GELİYOR
Ofis seçiminde yatırımcıların artık daha dikkatli hareket ettiklerini söyleyen Meriçten, “Günümüzde ofiste, evimizden daha çok vakit geçiriyoruz ve çalışan mutluluğu artık ofis verimliliği için esas kriter. Önemli olan o detaylara inip bunları araştırıp, çözümler üretebilmek. Biz de yaptığımız işleri ‘yapı sanatı’ mottosuyla tanımlayan bir şirketiz. Sanata verdiğimiz değeri projemize de yansıtacağız” diye konuştu. Göktürk bölgesinde 220 dönüm arsa topladıklarını kaydeden Meriçten, “Gelecek yılın bahar aylarında toplam değeri 450 milyon doları bulacak 3 projeye imza atacağız. Her yıl 150 milyon dolarlık yatırım yapacağız” şeklinde konuştu.

Sinan Bakır / Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181