Fuzul Grup tanıtım toplantısını gerçekleştirdi!
Fuzul Grup Çorum Temsilcisi Muammer Özcan'ın evsahipliğindeki toplantıya Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatçi, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

'Kiracılık bitti' sloganıyla düzenlenen toplantıda Fuzul Grup Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Okur, Samsun Bölge Müdürü Emre Talay ve bazı şirket yöneticileri de hazır bulundu.

Fuzul Grup kuruluşu olan Fuzul Ev ve Fuzul Oto hakkında bilgiler veren Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Okur, "Çorum dahil olmak üzere Türkiye'nin her yerinde, isteyen herkese faizsiz, peşinatsız ve kredisiz dilediği evi ve otomobili alma imkanı sunuyoruz" dedi.

Uyguladıkları sistemin içeriği ve avantajlarından bahseden Muammer Özcan ise yakında ÇorumTemsilciliği'ni hizmete sunacaklarını söyledi. Katılımcıların sorularının da cevaplandığı toplantı kahvaltı ikramının ardından sona erdi. Katılımcıların sorularının da cevaplandığı toplantı kahvaltı ikramının ardından sona erdi.

Recep Mebet / Çorum Hakimiyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181