Fuzulev'den 40 şube hedefi!
Fuzulev, Türkiye ekonomisine güvenerek yatırıma hız verme kararı aldı. 1992 yılından beri binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Fuzulev, yıl sonuna kadar 40 şubeye ulaşmayı ve 400 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor. 

Fuzulev'deki büyümeye ilişkin görüşlerini aktaran Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "2016 yılı Temmuz ayında Türkiye genelinde 21 şubeye ulaştık. Ülkemizin yaşadığı menfur darbe girişimleri sonrasında çok hızlı toparlandık, piyasalarda dengeler bozulmadı. Biz de grup olarak çok daha fazla çalışma kararı aldık. Gençlerimize yeni istihdam oluşturacağız, bunun büyük bir kısımını Anadolu'da gerçekleştireceğiz. 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapma hedefimize kararlılıkla yürüyoruz. Türk ekonomisi için yatırım yapmak, büyümek şu andaki en büyük önceliğimiz" dedi.

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181