FuzulEv 'kolay konut edinme mutluluğunu' Anadolu'ya taşıyacak!
FuzulEv'in kolay konut edindirme sistemi ile isteyen her aile faiz ödemeden, fazla beklemeden, kira öder gibi ev sahibi oluyor. Sabit gelire sahip olup, kiradan kurtulmak isteyenler için yüksek geri ödemeler olmadan, cazip imkânlar sunuyor. Ev sahibi olmanın özlemini duyan binlerce vatandaşa evlerini teslim eden FuzulEv, Türkiye'de sistemi yaygınlaştırmaya devam ediyor. FuzulEv, bu yıl içerisinde her ay iki yeni şube daha açacak.

'Kolay ev alma mutluluğunu' Anadolu'ya taşıyor
Kira öder gibi ev sahibi olmanın en kolay yolunu ailelere sunan FuzulEv'in, aralarında Ankara ve Mersin gibi illerin de bulunduğu pek çok şehirde 9 bayi ve 16 şubesi bulunuyor. 2016 sonuna kadar açmayı planladığı 15 yeni şube ile bayi ve şubeler zincirine yeni halkalarını eklemeyi planlayan FuzulEv, böylece 'kolay konut edinme mutluluğunu' Anadolu'ya taşıyacak. Sadece 1 yıl gibi kısa bir sürede toplamda 21 bayi ve şube sayısına ulaşan FuzulEv, aralarında Diyarbakır, Elazığ, Antalya ve istanbul'un bazı bölgelerinin de bulunduğu yerlerde açacağı, 15 yeni şubeyle, yılsonuna kadar 400 kişiye daha iş imkânı sağlayarak istihdama katkı yapmayı sürdürecek.

Milat Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181