FuzulEv'den küçük tasarruflarla ev sahibi olma fırsatı!
Fuzul Grup markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre peşinatsız ya da küçük tasarruflara dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup esnek bir konut edindirme sistemi uygulyan FuzulEv'de 4 tip ödeme şekli bulunuyor.

FuzulEv Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özkan, FuzulEv'in geniştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirterek, "FuzulEv'in başarısı, sabit gelirle kira ödemek istemeyen binlerce kişiyi merkeze alarak onlar için çözüm sunmasından geliyor. FuzulEv'in sunduğu avantajlarla ev almak isteyen kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye'nin her yerinden daha erken ev sahibi olmalarım sağlıyoruz" dedi. FuzulEv ile ev sahibi olanlann, tanıdıklarını ya da yakınlarını da güvendikleri için bu sisteme dahil ettiklerini kaydeden Özkan, "Biz bu sistemde toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlendik. Sistemin en büyük referansı yine müşterilerimiz oldu ve bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yaptık, her ay açacağımız yeni şubeler ile daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Türkiye Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rabia 8 yıl önce

Ben taksitle ev almak istiyorum aylik taksidi 500tl odeyebilrm bu mumknmü

banner182

banner181