Garanti Koza Cityscape'te 10 katlık ön talep aldı!
Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Körfezin en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Cityscape Global 2017'ye Garanti Koza Holding bünyesindeki Realty World markasıyla birlikte katıldı. Yatırımın ikinci eldeki Amerika menşeili güvence markası da böylece ilk defa Cityscape'te yer aldı. Bu yıl 462 metrekarelik stantla fuarın en büyük Türk katıhmcılarmdan olan Garanti Koza, İstanbul'da inşaatma başlanan Swissotel Kozapark Residences ile Bulgaristan'daki projeleri Grand Kanyon, Swissotel Sona ve Sona Square projeleriyle büyük ilgi topladı. Yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi gören şirket, 10 katlık daire için ön talep sözleşmesi imzalandı. 

Garanti Koza'nın Bulgaristan'daki projelerinden biri Grand Kanyon, 1.450 adet konut, alışveriş merkezi ve Swissotel'den oluşuyor. Sofla Square ise Sofya merkeze 500 metre mesafede 105 bin metrekarelik arsa üzerinde 3 konut bloku, 1 otel, 1 ofis bloğu ve 40 bin metrekare AVM'den oluşuyor. Sona Square'de 2.006 adet konut, 630 rezidans ve 300 odalı otel olacak. Projede göl de bulunacak.

Sabah Emlak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181