Garanti Koza'nın 10 konutu için Dubai Cityscape'de ön talep sözleşmesi imzalandı!
Garanti Koza Holding, Cityscape Dubai 2017'ye bünyesindeki Realty World markasıyla birlikte katıldı. Holdingin Amerika menşeili markası böylece ilkdefa Cityscape'te yer aldı. Fuarda ayrıca Garanti Koza'nın yeni projelerinden 10 konut için ön talep sözleşmesi imzalandı. 

Garanti Koza Holding, Cityscape Dubai 2017'ye katılarak projelerini tanıttı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de ziyaret ettiği ve bu yıl 462 m2'lik alanı ile fuarın en büyük Türk katılımcılarından olan holding, İstanbul'da yükselmeyen başlayan Swissotel Kozapark Residences ile Bulgaristan'daki Grand Kanyon, Swissotel Sofia ve Sofia Square projelerini Körfezli yatırımcılarla paylaştı. Fuarda karşılıklı yatırımlara dair görüşmeler yapıldı, Garanti Koza'nın yeni projelerinden 10 konut için ön talep sözleşmesi imzalandı.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181