'Gayrimenkul sektöründe bekleme süreci sona erdi'!
Türkiye’de referandum süreci sonuçlandı. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Yasin Tatlıdil, “Ülkemizin ekonomik yapısına güvenimiz tam. Mevcut sonuçlar ışığında, referandum sonuçlarını bekleyen yatırımcıların da harekete geçeceğine ve sektörde hareketlenme olacağına inanıyorum” dedi. Türkiye ekonomisinin ‘kilit parçalarından’ gayrimenkul sektörü referandum sürecinin sonuçlanmasıyla birlikte hareketlenmeye başladı. Agency Gayrimenkul ortaklarından Yasin Tatlıdil, gayrimenkul sektörünün seçim sürecini ve sonrasını değerlendirdi. 

Tatlıdil: Olumlu tablo devam edecek
Tatlıdil, “Seçim sonuçlarının Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Ekonomik istikrarın devam edeceğini düşünüyoruz. 2016 yılının ikinci yarısından itibaren hükümetin de çabalarıyla birlikte gayrimenkul sektöründe olumlu adımlar atıldı. Gurbetçi vatandaşlara yönelik teşvikler, yabancı yatırımcılara yönelik vatandaşlık hakkı, tapu harcı indirimleri ve 240 ay vade gibi önemli hamleler yapıldı. Bu atılan adımların yarattığı olumlu tablonun referandumun ardından devam edeceğine inanıyorum” dedi.

‘Belirsizlik ortadan kalktı’
Referandum sürecinde yatırımcıların beklemeye geçtiğine dikkat çeken Tatlıdil, “Sadece Türk vatandaşlarımız değil yabancı yatırımcılar da sonuçları merakla bekliyordu. Alınan sonuçlarla birlikte soru işaretlerinin ortadan kalktığını düşünüyorum. Bu çerçevede Türk ekonomisinin kilit dişlilerinden gayrimenkul sektöründeki bekleme sürecinin sona erdiğine ve yatırımcıların kısa sürede harekete geçeceğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181