Gayrimenkul sektöründe neler olması bekleniyor, güven endeksi sonuçları!
REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri, 2015 yılı 4. çeyrek döneminde 101.8 (Kısmen Stabil) olarak ölçülmüştür.



REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü fiyat beklenti endeksi değeri, 2015 yılı 4. çeyrek döneminde 128.9 olarak ölçülmüştür. Buna göre, gayrimenkul fiyatlarında geçmiş üç aylık döneme göre, önümüzdeki üç aylık dönemde de fiyat artışı beklenmektedir.



BANKALAR VE FİNANSAL KURUMLAR
REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi bankalar ve finansal kurumlar için, 2015 yılı 4. çeyrek döneminde 90.4 (Kısmen Kötümser) olarak ölçülmüştür.


GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI
REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi gayrimenkul danışmanları için, 2015 yılı 4. çeyrek döneminde 110.8 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür



GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLARI
REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi gayrimenkul değerleme uzmanları için, 2015 yılı 4. çeyrek döneminde 88.2 (Kısmen Kötümser) olarak ölçülmüştür.



GAYRİMENKUL GELİŞTİRİCİLERİ
REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi gayrimenkul geliştiricileri için, 2015 yılı 4. çeyrek döneminde 120.2 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181