Gayrimenkul sektörünün açılmak istediği yeni pazarlar ortaya çıktı!
Gayrimenkul sektörü, yabancıya konut satışını canlandırmak için kolları sıvadı. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından arasında düzenlenecek olan CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl 23-26 Kasım tarihleri arasında kapılarını açacak. Fuarda bu yıl odak noktası yine Körfez ülkeleri olurken, gayrimenkul sektörünün açılmak istediği yeni pazarlar da ortaya çıktı. Rusya, İran, BAE, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere 50'nin üzerinde ülkeden yatırımcıları ağırlayacak olan fuarın bu yılki yeni pazarları arasında Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas var. CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, "Fuar başlamadan önce katılımcılarımıza hangi bölgelere açılmak istediklerine dair sorular soruyoruz. Körfez ve Rusya odak noktaları olsa da Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkelere de açılmak istiyorlar" diye konuştu.

25 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Cem Şenel, zirveye alanında uzman ve çok sayıda seçkin ismin konuşmacı olarak katılacağını söyledi. Zirvede 30'un üzerinde konuşmacının 25 ülkeden, 500'den fazla uluslararası katılımcı ile buluşacağını anlatan Şenel, "Yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü bir araya getirecek CNR İstanbul Emlak Zirvesi, sektörün özellikle yatırım ve finansman konularının tartışılacağı, projelerin ve bu projelerin bulundukları coğrafyaların da tanıtılacağı bir zirve olacak. Dünyada ve Türkiye'de emlak sektörü ve gayrimenkulün geleceği, Türkiye nasıl yatırım çeker? Yabancı yatırımcı ne istiyor? Uluslararası yatırımcıların perspektifinden Türkiye'nin sunduğu avantajlar, gayrimenkulde yatırım ortaklıkları ve gayrimenkulün finansmanı gibi konu başlıkları ele alınacak" diye konuştu. Şenel, fuara yerli ve yabancı 25 binin üzerinde ziyaretçi beklendiğini de ifade etti.

BEKLE-GÖR ZAMANI
REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Alain Bertrand, yabancı yatırımcıların şu anda bekle- gör politikası izlediğine dikkati çekerek, "Türkiye'de yaşanan bölgesel olumsuzluklar, ülke cazibesini bir miktar olumsuz etkilese de yabancı yatırımcılar "bekle-gör" politikasıyla toz bulutu dağıldıktan sonra ilgi göstermeye devam edecektir" dedi.

FUARDA NELER OLACAK?
- CNR Emlak Fuarı bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle 23-26 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de organize edilecek.
- Fuara 25 bin ziyaretçi bekleniyor.
- Yatırımcılar, fuar alanında yer alacak olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü standından yatırım yapmak istedikleri projenin işlemlerini başlatıp, Bankalar Caddesi'nin standından da kredi bilgileri alabilecekler.
- Zirvenin 'keynote konuşmacısı' yeşil binalar üzerine 14 kitap yazan 'God Father of Green' (Yeşilin Babası) lakaplı Jerry Yudelson olacak.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181