Gayrimenkul sektörünün patronları RE360'da buluştu!
Sabah gazetesinin medya sponsoru olduğu 'Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360' dün başladı. Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilen RE360'a 500'ü aşkın üst düzey yönetici katıldı. Organizasyon Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Emlak Konut ve TOKİ'nin yanı sıra çok sayıda kamu kuruluşu tarafından desteklenirken, özel sektör, ulusal ve uluslararası mesleki toplum kuruluşlarının da desteğini aldı.

SEKTÖRÜN ÖNÜNÜ AÇACAK
Organizasyona Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliği yaptı. Avi RE360'a özel sektör ve kamunun verdiği tam destek için teşekkür eden Alkaş, "Yakın bir zamanda uluslararası platforma taşınacak bu büyük buluşmanın hem tüketici hem de sektör için ortak fayda sağlayacağına ve yeni işbirliklerinin önünü açacağına inancımız tamdır" dedi. Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek ortak akıl oluşturmayı amaçladıklarını belirten Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ise, "Amacımız sektörün paydaşlarıyla gayrimenkulü daha da ileriye taşımak, vizyon geliştirmek, dünya trendlerinden haberdar olmak ve sektördeki bütün resmi görebilmek" diye konuştu.

KOLAY ULAŞIM İSTENİYOR
Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır gayrimenkul sektörü ile toplum arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. Ağırdır'ın verdiği bilgilere göre, tüketicinin en çok aradığı özellik yüzde 45 ile kolay ulaşım oldu.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181