Gayrimenkulün altın çağı yaşanmaya devam ediyor!
İnşaat sektörünün en önemli belirleyicisinin istikrar olduğunun altını çizen Ziya Yılmaz, "Şu anda güçlü bir iktidar ve hükümet var. Bu da direkt olarak piyasayı hareketlendiriyor. Siyasal istikrar kalıcı hale getirilirse bunun ekonomik istikrara da ciddi katkısı olacaktır" ifadelerini kullandı.

15 MİLYAR DOLARLIK SATIŞ YAPARIZ
Devletin himayesinde, özel sektörün de katılımıyla çok daha büyük satış rakamlarına ulaşmanın mümkün olabileceğini anlatan Yılmaz, "Turizm ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ortak fonuyla, TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun katılımlarıyla oluşacak büyük bir yapıya proje geliştirici şirketler de dahil olursa, 3-4 yıl sonra 12-15 milyar dolarlık satış rakamları yakalanabilir" diye konuştu. İnşaat sektörünün büyümesine bizzat tanıklık ettiğini söyleyen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, son 15 yılda kat edilen mesafenin sektörü ekonominin lokomotifi haline getirdiğini söyledi. Yılmaz, "Kusursuz altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla donanan şehirlerimiz, Türkiye'nin batıya açılan aydınlık yüzünü oluşturdu. Biz de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkemize güveniyoruz. Ülkemizi karanlığa çekmek isteyenlerin daima karşısında olacak, kendi iş alanımızda, kendi payımıza düşen fedakarlığı yaparak ekonominin canlanmasına katkıda bulunacağız" şeklinde konuştu.

SEKTÖRÜMÜZ ZİRVEDE
Son yıllarda katedilen yolla birlikte sektörün zirveye çıktığını anlatan Yılmaz, "Gerek butik projelerin, gerekse büyük çaplı projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği bu dönem gayrimenkul sektörünün altın çağıdn. 30 yaş altı, eğitimli ve dinamik genç nüfusun dünyaya yakışan projelerde yaşama isteği paralelinde arz devam edecek; proje geliştiriciler üretimlerine bu çizgide yön verecektir" şeklinde konuştu. Konut edinmek isteyenler için sektör temsilcileri olarak tüm imkânları seferber ettiklerini anlatan Yılmaz, "Emlak Konut GYO ve bankalarla el ele vererek, Validebağ Konakları projemiz için özel koşullar oluşturmuştuk. Müthiş bir ilgiyle karşılaştık" dedi.

YÜZDE 25 İNDİRİM YAPTIK
Kendi tarihlerinde ilk kez yüzde 25 indirim yaptıklarını söyleyen Yılmaz, "Tüm vatandaşlarımızın yararlanacağı şekilde yeni bir kampanya başlattık" diye konuştu. Yılmaz, "İstanbul'a ve ülkemize anıt binalar kazandırırken, halkımızın yararlanması için tarihi fırsat sunuyoruz" dedi. Yılmaz, "Kartal, Maslak, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceğimiz projelere ek olarak bir de Validebağ Korusu'nun hemen yanı başında bir projeye başladık. 4 yeni projede toplamda 4 milyar liralık yatırımı hayata geçireceğiz" diye konuştu. Yılmaz, şöyle devam etti: "Kartal Teras Kule'de ön talep topluyoruz. Beykoz Konakları'na yakın büyük bir projemiz olacak. 2017'nin sonlarına doğru Maslak'ta bir projeye başlayacağız. Pendik'i ise 2018'e yetiştireceğiz. O da okulu, hastanesi olan 3.500 konutluk devasa bir proje."

Sabah Ek 2 Gazetsi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181