Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!
Bu yıl 21 kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı yarışmada Ankara Golfkent, binanın kot aldığı noktadan itibaren 10 kat altındaki konut kategorisinde yarışıyor.

Çevreci olmasıyla dikkat çekiyor
Çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Sign of the City Awards”, bu yıl yeni kategori olarak ‘En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ve ‘Genç Mimar Teşvik’ dallarına da yer verecek.

Çevreci yönü ile öne çıkan Ankara Golfkent projesi toplam 1 milyon 260 m2 alanda 4 etap üzerinde yatay, dikey blok ve villaların yer aldığı 700 bin metre kare yeşil alanı ile Türkiye’nin en yeşil projesi olmaya aday. Projenin golf sahası, 26 ülkede 160’ın üzerinde yaptığı sahalar ile dünyanın en ünlü golf sahası tasarımcılarından Kevin Ramsey imzasını taşıyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kentsel Tasarım Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Prof. Dr. Güzin Konuk’un Jüri Başkanı olarak yer alacağı Sign of the City Awards’ta jüride yer alacak isimlerden bazıları ise; GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, GYODER Başkanı Aziz Torun ve JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tarihçi ve Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç, İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Mert Şener, İTÜ Mimarlık Fakültesi Prof. Dr.Vedia Dökmeci ve AMSTAR Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ülke Müdürü Zafer Baysal. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181