Güçlütaş İnşaat 2017'den umutlu!

Bursa inşaat sektörünün önemli markalarından Güçlütaş İnşaat, 2017 yılında başlayacağı yeni projeleri ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Yeni projeleri ve inşaat sektörünün geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Güçlütaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taş, 2017 yılının inşaat sektörü için kritik bir önem taşıdığını ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Taş, "2016 yılında yaşananların ardından inşaat sektörü yeni bir döneme girmiş oldu. 2017 yılı için koyduğumuz hedeflerimiz hem kent hem de ülke ekonomimiz için büyük önem taşıyor. İnşaat sektörü her zaman elini taşın altına koymuş ve üzerine düşen sorumluluğu almıştır. İnanıyorum ki 2017 yılında da yeni rekorlar ve yeni başarılar yakalanacaktır. Açıkcası Güçlütaş İnşaat olarak hem 2017'den hem de sektörümüzün geleceğinden fazlasıyla umutluyuz. İşini yapan ve kalitesinden taviz vermeyenler bu sektörün kalıcı oyuncuları olmaya devam edecektir" dedi.

Güçlütaş İnşaat'tan Yeni Projeler Geliyor...
Bursa konut alıcılarının yoğun talep gösterdiği Nilüfer'de hayata geçirdiği projeler ile sektöründe önemli bir başarı yakalayan Güçlütaş İnşaat, 2017 yılının ilk projelerini önümüzdeki günlerde açıklamaya hazırlanıyor.

Nilüfer ilçesi Çalı bölgesinde hayata geçecek olan "Çalı Yaşam Evleri" projesi ile bölgesine değer katmaya hazırlanan Güçlütaş İnşaat, butik ve yenilikçi konut anlayışının yansıması olacak olan yeni projesi ile bölgedeki projelerine bir yenisini daha ekleyecek.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181