Guess Vadi İstanbul ve Emaar Square ile Türkiye'ye gelecek!
Dünya genelinde 804 mağazasıyla faaliyet gösteren Guess, Türkiye'deki ilk amiral mağazasını Temmuz ayında İstanbul'da Akasya Alışveriş Merkezi'nde açacak. Mağaza, yeni global Guess mağaza konsepti ile donatılacak ve markanın büyüme stratejisi kapsamında açılması planlanan birçok mağazanın ilki olacak.

Stratejik pazar
Guess; Vadi İstanbul, Emaar Square, Akmerkez, İstmarina ve Hilton gibi alışveriş merkezlerinin yanı sıra İzmir, Antalya ve Samsun şehirlerinde de faaliyete geçmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde açılacak olan ilk Guess amiral mağazasının yılda 10 milyonun üzerinde alışveriş tutkunu tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Guess, Türkiye'de marka gelişimi konusunda doğrudan kontrol sahibi olmaya yönelik stratejisini uygulamaya başlayarak Şubat ayında İstanbul'da yeni bir şirket kurdu. Guess'in CEO'su Victor Herrero, konu ile ilgili olarak, "Bu yeni girişim bizim için birçok fırsat barındırıyor; 14 milyonunun İstanbul'da yaşadığı, 74 milyonun üzerindeki nüfusu ile Türkiye, bizim için kesinlikle stratejik bir pazar olacak" dedi.

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181