Gül Proje'den 8 yeni proje!
Gül Şirketler Grubu 2017’yi yatırım yılı ilan etti. 4 gayrimenkul projesinde çalışmalara devam eden şirket 8 yeni proje daha inşa edecek. 12 proje için 2 milyar lira yatırım yapılacak ve toplam 6 bin konut ve ofis hayata geçecek. Her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeyi düşünmediklerini, aksine yatırımlara hız kazandırdıklarını belirten Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, “2016’da bir yandan ‘Güneşli Gül Proje Express’, ‘Beylikdüzü Vira İstanbul’, ‘Zeytinburnu Yedi Mavi’ projelerine başlarken, şimdi de 2017 yılı projelerimiz olan ‘Gaziosmanpaşa TEM Point’ ve ‘Seyrantepe Avangart İstanbul’ projelerine start vererek, inşaat çalışmalarını başlatıyoruz. Projeler bittiğinde toplam değeri 10 milyar TL’yi bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız. Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerinde konumlandırdığımız bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak” dedi.

SEYRANTEPE’YE YOĞUN İLGİ
TEM Point ve Avangart İstanbul projeleri hakkında bilgi veren Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, “Gaziosmanpaşa’da TEM üzerinde inşa ettiğimiz TEM Point’te ön talep toplanmaya başlandı. Projede yer alan ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor. Avangart İstanbul ise Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nın yanında inşa edeceğimiz bir proje. Peşin alımlarda metrekare fiyatları 7 bin 142 TL’den daireler 354 bin 450 TL’den satışa sunuluyor. Bölgede metrekare fiyatı ortalama 15 bin. Fiyat avantajı sağlayınca 15 günde projeinin yüzde 20’sini sattık” dedi. Aydın, Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar TL ciro hedeflediklerini de kaydetti. 

İstanbul’da ortaklıkları olan 7 alışveriş merkezleri olduğunu belirten Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gül, “Biri bu yıl, ikisi 2018’de 3 yeni alışveriş merkezi yatırımımız daha olacak. Piyasalarda dalgalanma olunca bundan en çabuk alışveriş merkezleri etkilenir. Ama bizimkilerde boş mağaza yok. Alışveriş merkezlerini bacasız fabrika olarak görüyoruz. Bu yatırımlar binlerce kişiye iş imkanı sağlıyor” dedi. İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda bir otelleri olduğunu belirten Çetin Gül, Bayrampaşa’da da bir otel açacaklarını kaydetti.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181