GYODER kampanyası ile 3 bin konut satıldı!
'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak amacı ile başlattığı dev kampanya rekor satış rakamı ile tamamlandı. 1 Ağustos'ta başlatılan ve yoğun talep üzerine 15 Ekim'e kadar uzatılan ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyası ile 3 bine yakın konut ve yaklaşık 400 ofis satışı gerçekleştirildi. Kampanya kapsamında 2,6 milyar TL ciro elde edildi.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: “Gayrimenkul’de Güç Birliği Kampanyası, Türk milletinin ülkemize ve sektörümüze güveninin bir yansıması oldu. Gayrimenkul sektörünün sağladığı bu birliktelik ve aldığımız rekor sonuç, ülke ve sektör tarihimize geçecek niteliktedir. Sağlanan güven ortamının sürmesiyle sektör olarak yıl sonunda 2015’in satış rakamları olan 1.290.000 rakamına 2016 yıl sonunda da ulaşacağımızı öngörüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181