GYODER kampanyasında Pana Yapı'nın  4 projesi yer alıyor!
Türkiye ekonomisine olan güvenin göstergesi olarak GYODER tarafından hayata geçirilen “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyası sayesinde vatandaşların daha kolay şartlarda ev sahibi olması sağlanacak. Kampanyaya İstanbul ve İzmir’de toplam 4 projesi ile destek veren Pana Yapı’nın kentsel dönüşüm hareketi çerçevesinde pilot bölge olan yeni Fikirtepe’de hayata geçirdiği Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleri, kampanyanın Fikirtepe’de uygulandığı tek ve özel projeler oldu.

Fikirtepe’deki Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Kartal’daki Eagle ve İzmir Çeşme’deki Jarden Eden projesi ile de kampanyaya destek verdiklerini belirten Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, “İnşaat sektörü olarak ülkemizin kalkınması ve ekonomiye maksimum katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu süreçte üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Aynı zamanda halkımızın uygun şartlarda ev sahibi olabilmesi için de elimizdeki imkanları seferber ediyoruz. Amacımız daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte oluşturmak. Bu nedenle biz de kendi sektörümüzde, gayrimenkulde güç birliği yapmaya karar verdik” diye konuştu.

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz: ‘’Kampanya tüm sektörlere örnek olmalı’’
Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO’nun piyasadaki bekleme eğilimini kırmak, satışları arttırmak ve bu süreçte yüklenicilerin nakit akımlarına pozitif katkı yapabilmek için başlattığı kampanyanın ardından GYODER çatısı altındaki firmalar olarak Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güvenlerinin sonsuz olduğunu göstermek istediklerini belirten Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz sözlerine şöyle devam etti: “Halkımızın gösterdiği birlik ve beraberliği ülkemizin her alanda güçlü kalması için göstermeliyiz. Ekonomimizin güçlenmesi için her sektörün üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle bu tür güç birliği kampanyalarının ve projelerin sadece gayrimenkul değil tüm sektörlere de örnek olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181