GYODER Sinpaş GYO projeleri kampanyası!
Sinpaş GYO projelerinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. İşte o projeler...

Queen Central Park
Sinpaş imzasıyla hayata geçirilen Queen Central Park projesi Bomonti'de yükseliyor. 1 milyar 250 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşa edilen Queen Central Park Bomonti projesinde ev sahibinin ihtiyacına göre büyütme ya da küçültme yapabileceği 1.080 modül bulunuyor. Highlife temalı evlere sahip Queen Central Park Bomonti projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Queen Central Park projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Ege Vadisi
600 milyon TL yatırımla 27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Sinpaş Ege Vadisi projesi Sinpaş GYO imzasıyla Ankara Çankaya'da yükseliyor. 7 blokta toplam 888 konuttan oluşan Ege Vadisi projesinde Rezidans ve Cunda olmak üzere 2 etabında satışlar başladı. Ege Vadisi projesinin, rezidans etabı 50 katlı tek blokta toplam 429 konuttan oluşuyor. Bu blokta stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Cunda etabı ise 23 katlı tek blokta toplam 61 daireden oluşuyor. Bu etapta ise 3+1, 3,5+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Ege Vadisi projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Aydos Country
Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. Aydos ormanına komşu olan Aydos Country projesi 50 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Aydos Country'de toplam 900 konut bulunuyor. Daire büyüklükleri 68 metrekareden 208 metrekareye kadar olan Aydos Country projesinde her dairede geniş balkonlar yer alıyor.

Aydos Country projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Sinpaş GYO İncek Blue, İncek Green, Ege Yakası, Bursa Modern projelerinde de aynı kampanyayı uyguluyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181