Habip Arıkan'dan konut alımında devlet desteği yorumu!
Konut alıcılarına yönelik planlanan 15 bin TL'lik devlet desteğine ilişkin Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan değerlendirmelerde bulundu.

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan
“Bu hedefe yönelik projelerin geliştirilmesi gerekir”

Her şeyden önce ilk defa konut alacak olanlar için faydalı bir model olarak gözükmekte. Lakin gerçekten alt gelir grubuna yönelik bir çalışma olarak planlanıyorsa öncelikli olarak biriken bu paralar ile alınabilecek projelerin geliştirilmesi gerektiği inancındayım. Arazi maliyetlerinin hızla yükseldiği ülkemizde birikimlerin karşılığını bulamayabileceği endişesini taşımaktayım. Bu model tasarruf mevduatlarının yükselmesi ile ekonomiye pozitif yansıyacaktır. Bu yola çıkan vatandaşların hedefteki sonuç olan gayrimenkule ulaşmalarının yolu mutlaka bu hedefe yönelik projelerin geliştirilebilmesine bağlıdır. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181