Halk GYO’dan 2017'nin ilk yarısında 24,7 milyon TL net kâr!
Türkiye açısından ekonomik ve sosyal zorluklarla başlayan 2017 yılının, akılcı manevralarla başarıya dönüştüğünü ifade eden Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin şöyle ekledi: “Halk GYO olarak faaliyetlerimize başladığımız 2010 yılından bu yana gayrimenkul sektörüne ve ülkemize değer katmak için çalışıyoruz. Yedi yıl gibi kısa bir sürede portföyümüzü yeni projelerle zenginleştirerek, yaklaşık 4 kat artırdık. 2017, hem bizim hem de ülkemiz için mutluluk verici düzeydeki ekonomik istikrar ve başarılarla sürüyor. Ülke ve sektör olarak ikinci çeyrekte de vitesi artırdık. Şimdi 2023 hedefleri doğrultusunda tam gaz ilerleme vakti.”

Ülkemizin öncelikle bölgesel nihai olarak da küresel finans merkezi olması vizyonu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi’nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, proje kapsamında 46 ve 34 katlı iki ofis kulesi ve 8’er katlı 3 ticari bloğun inşasına 2016 yılsonunda başladı. Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarını bir araya getirecek mega projenin tamamlandığında binlerce kişiye yeni iş imkânı sağlaması öngörülüyor.

Şirketin devam eden projeleri arasında ayrıca Bizimtepe Aydos ve Şehristan Konutları bulunuyor.
Halk GYO’nun Vakıf GYO ile ortak hayata geçirdiği, Aydos Ormanı’nın yanı başında yüzde 90 peyzaj alanı ile yükselmeye devam eden Bizimtepe Aydos projesi, Şirketin “doğru lokasyonda doğru proje” anlayışının en güzel örneklerinden biri. İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde ilçelerinden biri olan Sancaktepe’deki 1.037 konutluk Bizimtepe Aydos Konut projesinde satışlar sürüyor. Projeden ev sahibi olmayı düşünenler, örnek daireyi ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

Halk GYO ve ER Konut A.Ş. ortaklığında Erzurum’da hayata geçirilen Şehristan Konutları projesinin satışları da devam ediyor. 24 bin metrekarelik arsa üzerinde, 3 farklı tipte 13'er katlı 13 bloktan ve toplamda 620 daireden oluşan projenin Mayıs 2018 tarihinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Prestijli konut projeleriyle kent yaşamına değer kattıklarını vurgulayan Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin; “Halk GYO adıyla imza attığımız her işte öncelikli olarak insanların yaşam standartlarını yükseltirken, bulunduğumuz bölgenin fiziki ve sosyal şartlarına da katkı sağlamayı amaçladık. Bizimtepe Aydos, Şehristan Konutları, Referans Bakırköy gibi projelerimiz bu anlayışın sonucunda ülkemize değer katan ve talep gören işler oldu. İstanbul’u küresel bir finans merkezine dönüştürecek IUFM projesi de tamamlandığında çevresine ve dokunduğu birçok sektöre değer katan bir proje olacaktır. Halk GYO olarak hayata geçirdiğimiz ve paydaşı olduğumuz her işle sektöre ve Ülkemize katkımızı artırarak sürdürmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Halk GYO 2017 İlk Yarıyıl Mali Verileri:
Toplam Aktifler: 1,916 milyon TL
Özkaynaklar: 1,652 milyon TL
Toplam hasılat: 43,5 milyon TL
Net Dönem Karı: 24,7 milyon TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181